CanalDigitaal

Digitale televisie via de satelliet biedt CanalDigitaal al jaren aan. Naast televisie kijken via de satelliet biedt CanalDigitaal ook internet en bellen aan via het netwerk van KPN.

In de meer dan 10 jaar tijd dat CanalDigitaal in Nederland actief is hebben ze al meer dan één miljoen Nederlanders kunnen verleiden om gebruik te maken van digitale radio en/of televisie via de satelliet.

CanalDigitaal biedt alleen kabelinternet aan via het KPN-netwerk. Digitale televisie wordt wel zelf door de provider aangeboden. Net als Digitenne kan er bij CanalDigitaal bijna overal perfect gebruik worden gemaakt van de digitale televisie diensten. Ook is er keuze uit diverse zenderpakketten, van enkele euro's per maand tot meer dan 30 euro per maand. Voor ieder soort kijker biedt CanalDigitaal een gepast pakket van digitale zenders met alle benodigde apparatuur in bruikleen.

Voor het gebruik van CanalDigitaal op de boot of in de caravan kan er een speciale, kleinere, schotel worden aangeschaft. CanalDigitaal maakt gebruik van het satellietnetwerk van SES ASTRA. Het grote voordeel hiervan is dat u u meer dan 200 (inter)nationale radio- en tv-zenders kunt ontvangen met een standaard (goedkoop) abonnement.

Sinds augustus 2014 biedt CanalDigitaal alleen nog digitale televisie aan. Op het gebied van internet is alles opgegaan in Online.nl. Online.nl en CanalDigitaal leveren beide aan Nederlandse consumenten alles-in-1-abonnementen waarvan internet een onderdeel is. Het internet wordt nog wel aangeboden op de website van CanalDigitaal, maar wordt geleverd via Online. Het nieuwe Alles-in-1-aanbod combineert snel breedbandinternet (ADSL/VDSL) met bellen en een breed interactief zenderaanbod. Op deze manier hebben beide providers hun krachten gebundeld: HD-televisie van CanalDigitaal in combinatie met de internetexpertise van Online.nl.

Helpdesk van CanalDigitaal
CanalDigitaal
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum
0900 9323 (€ 0,15 pm)
Ma t/m za: 09.00 - 21.00 uur

Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over CanalDigitaal met een gemiddeld cijfer van 4,1.

Populairste producten

  Dienst
Maand
Jaar
 
Digitale televisie
19,95
*
488,35
»

Nieuws