Vodafone

Vodafone is naast aanbieder van mobiele telefonie ook aanbieder van Vodafone ADSL en internet telefonie. Internetten bij Vodafone kan via een mobiele telefoon of het eigen ADSL-netwerk.

Wereldwijd is Vodafone de grootste aanbieder van mobiele telefonie, in Nederland is Vodafone niet de grootste speler maar al wel jaren actief. Eerst via een belang in Libertel en later met de naam Vodafone.

Mede dankzij de overname van Quicknet door Vodafone werd Vodafone ook op de internet markt actief met ADSL. De overname van Quicknet vond plaats in 2008 en sindsdien is Vodafone actief geworden met ADSL in combinatie met vaste telefonie. Vodafone ADSL zorgt ook voor korting op andere afgenomen diensten bij Vodafone.

Er worden twee ADSL-abonnementen aangeboden, beiden in combinatie met internet telefonie. Grote verschil bij beide abonnement is de downloadsnelheid. In beide gevallen is de helpdesk van Vodafone kosteloos. Het ADSL-netwerk van Vodafone is nog niet in heel Nederland uitgerold, daarom laat de beschikbaarheid soms te wensen over.

Naast internet via ADSL biedt Vodafone uiteraard ook mobiel internet aan. Dit is vaak een optie bij het bestaande mobiele telefonie abonnement of een aparte dienst voor internet op een laptop. Voor de zakelijke gebruikers biedt Vodafone ook DSL aan onder de naam "Zakelijk Vast Internet".

De diensten van Vodafone Thuis zijn overgenomen door T-Mobile.

Helpdesk van Vodafone
Vodafone Klantenservice
Antwoordnummer 5555
6200 VC Maastricht
0900 0940
Ma t/m vr: 08.00 - 20.00 uur
Za: 08.00 - 18.00 uur

Ervaringen
Er zijn 40 ervaringen over Vodafone met een gemiddeld cijfer van 6,5.

Nieuws