Lijbrandt

Lijbrandt is aanbieder van internet, televisie, radio en telefonie via een razendsnelle glasvezelverbinding.

Lijbrandt is een dochtermaatschappij van Reggefiber. Lijbrandt Telecom Nederland B.V. heette voorheen Technotel Installatie B.V. Dit bedrijf verzorgde telecommunicatie installaties bij zorginstellingen door heel Nederland. Later is het bedrijf doorgegroeid naar een volwaardige aanbieder van telecommunicatiediensten onder de naam Lijbrandt Telecom Nederland B.V. Lijbrandt Telecom Infrastructuren B.V. is een zusterorganisatie van Lijbrandt Telecom Nederland B.V. en zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezelnetwerken.

Lijbrandt Telecom levert als service provider de televisie diensten van Glashart Media aan haar klanten. Het aanbod van Lijbrandt Telecom reikt van de publieke zenders, de commerciƫle zenders van Hollandse bodem en lokale zenders tot zenders uit het Middellandse Zee-gebied. Hierdoor kan Lijbrandt Telecom een rijk aanbod van bijna veertig analoge televisiezenders uit binnen- en buitenland aanbieden.

Lijbrandt werd in 2012 overgenomen door KPN. De provider zal naar verwachting in 2015 overgaan naar dochterbedrijf Telfort. Beide providers maken gebruik van dezelfde apparatuur en hetzelfde televisieplatform.

Helpdesk van Lijbrandt
Lijbrandt
Postbus 228
2180 AE Hillegom
088 5552522
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur
Za: 10.00 - 16.00 uur

Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Lijbrandt met een gemiddeld cijfer van 6,0.

Nieuws Laatste storingen