T-Mobile lanceert nieuwe pakketten T-Mobile Thuis

T-Mobile heeft het T-Mobile Thuis-aanbod bekend gemaakt. Vooralsnog heeft de provider enkel de naam gewijzigd en blijft het aanbod inclusief prijzen en promoties ongewijzigd.

T-Mobile introduceerd pakketten T-Mobile Thuis
T-Mobile introduceerd pakketten T-Mobile Thuis

Begin februari kondigde de provider al aan dat zij op 15 februari de ‘nieuwe’ pakketten bekend zou maken. Voorlopig heeft T-Mobile alleen de naam van Vodafone Thuis gewijzigd in T-Mobile Thuis. Reden hiervoor is dat de bestaande contracten gemakkelijk overgezet kunnen worden en zij niet het opzegrecht hoeven aan te bieden.

Ook de kortingsacties zijn voor T-Mobile Thuis gelijk gebleven. Een nieuwe klant die ede triple play dienst afneemt ontvangt 6 maanden lang 20 euro korting. Bij double play is dit 10 euro. De contractduur voor breedbandabonnementen is 12 maanden en de andere onderdelen televisie en telefonie kunnen maandelijks aan en uit worden gezet. Wel heeft de provider aangegeven de komende tijd een aantal kleine verbeteringen door te willen voeren in het tv-aanbod. Abonnees van Vodafone Thuis zullen per mail op de hoogte worden gehouden.

Fusie Vodafone en Ziggo
Toen bekend werd dat Ziggo en Vodafone plannen hadden om te fuseren stelde de Europese Commissie als voorwaarde dat het onderdeel Vodafone Thuis zou worden verkocht. Nog dezelfde maand werd de verkoop aan T-Mobile aangekondigd waarbij ook het platform en medewerkers van Vodafone zou worden overgenomen. Eind november kregen beide partijen hiervoor groen licht van de ACM.

Interesse in ADSL of glasvezel internet van T-Mobile Thuis? Bekijk dan hier de verschillende mogelijkheden, ervaringen of start een speedtest!

Andere lazen ook:
- Vodafone en Ziggo worden wellicht geduchte concurrent KPN
- Tele 2 en Deutsche Telekom tonen interesse vast internet Vodafone
- Akkoord T-Mobile voor overname Thuis van Vodafone

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 15 februari 2017.