UPC lanceert Horizon Extra Mediabox

Vandaag lanceert UPC de Horizon Extra Mediabox voor haar klanten. Met deze box kunnen klanten op ieder gewenst moment verder kijken op bijvoorbeeld de slaapkamer. De extra Horizon-box staat niet op zichzelf, maar maakt verbinding met de Horizon Mediabox om tv-programma’s te streamen.

UPC biedt klanten Horizon Extra Mediabox
UPC biedt klanten Horizon Extra Mediabox

Klanten kunnen met de Horizon Extra Mediabox van UPC eenvoudig programma’s die bijvoorbeeld zijn gestart op de bank, verder kijken op de slaapkamer. UPC lanceert de kleinere mediabox vandaag voor haar klanten. De Horizon Extra Mediabox werkt niet op zichzelf, maar kan worden gekoppeld aan de grote Horizon-box. Zo kunnen klanten op ieder gewenst moment een tv-programma verder kijken op een andere plek in huis.

De Horizon Extra Mediabox is voor klanten de eerste drie maanden gratis en kost daarna 5 euro per maand. Klanten hebben met de extra mediabox toegang tot persoonlijke kijktips en eigen media. Er kunnen maximaal twee Horizon Extra mediaboxen met de grotere Horizon-box worden verbonden. De kleinere mediabox maakt via utp, coax of wifi verbinding met de grotere mediabox om tv-programma’s te streamen.

Ook Ziggo-klanten krijgen in de loop van het jaar de mogelijkheid om de kleinere mediabox te bestellen. Een exacte introductiedatum is vooralsnog niet bekend. UPC is momenteel nog uitgebreid aan het testen met de Horizon Extra Mediabox om de introductie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 04 maart 2015.