UPC

UPC Breedband is een aanbieder van kabelinternet in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant.

In tegenstelling tot andere grote internet providers biedt UPC geen ADSL-abonnementen aan maar enkel internet via een eigen kabelnetwerk. Het kabelnetwerk is eind vorige eeuw verkregen door flinke aankopen. Naast internet via het kabelnetwerk wordt er ook televisie aangeboden in het verzorgingsgebied.

Het verzorgingsgebied van UPC beperkt zich tot daar waar UPC een eigen kabelnetwerk heeft. Dit is in grote delen van Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant.

In het verleden heette UPC Breedband nog Chello, dit veranderde in 2007. Naast kabelinternet biedt UPC dus ook analoge en digitale televisie aan en mobiele telefonie, dit gebeurt via het netwerk van T-Mobile. Vooral UPC Digitale Televisie is een dienst welke uitblinkt in gemak en kwaliteit, in november 2008 werd het product boven Digitenne van KPN verkozen.

Net als andere internet providers biedt ook UPC diverse totaalpakketten aan bestaande uit de onderdelen UPC Internet, UPC Bellen en UPC Digitale TV.

Helpdesk van UPC
UPC
Postbus 80900
1005 DA Amsterdam
0900 1580
Ma t/m vr: 08:00 - 21:00 uur
Za: 09:30 - 18:00 uur

Ervaringen
Er zijn 74 ervaringen over UPC met een gemiddeld cijfer van 5,7.