ZeelandNet introduceert abonnement fast4ward tot 80 Mb/s

Na de aankondiging eind vorig jaar, komt ZeelandNet als aanbieder van internet via de kabel met het fast4ward abonnement, Breedband Extreem, waarmee downloadsnelheden tot 80 Mb/s kunnen worden gehaald.

Snelle internetabonnementen beschikbaar bij ZeelandNet
Snelle internetabonnementen beschikbaar bij ZeelandNet

De kabel internet provider van Zeeland, Zeelandnet, kondigde eerder al aan een nieuw abonnement te gaan introduceren waarbij snelheden kunnen worden gehaald tot 80 Mb/s. Inmiddels kunnen (nieuwe) abonnees zich aanmelden voor dit nieuwe abonnement, genaamd Breedband Extreem. De eerste twee maanden kunnen ze kosteloos internetten.

Via diverse, provinciale, sites wordt de speciale actiepagina op FastForwardInternet nl gepromoot. Hier kan direct worden aangemeld en maakt ZeelandNet de vergelijking met ADSL en welke factoren er kunnen zijn om de 80 Mb/s niet te halen, dit is dan veelal de randapparatuur of een verouderd modem.

Ook kunnen er op de speciale actiepagina van fast4ward ervaringen over ZeelandNet worden achtergelaten waar menig bezoeker graag gebruik van maakt. De ervaringen zijn veelal positief maar regelmatig wordt er gewezen op de hoge prijs van de abonnementen en worden deze vergeleken met bijvoorbeeld de abonnementen van bijvoorbeeld UPC welke beduidend lager zouden liggen.

Het Breedband Extreem abonnement kost 74,95 euro per maand, waarbij de abonnee wel verplicht is een kabeltelevisie abonnement bij Delta af te nemen.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 20 januari 2010.