XS4ALL

Veel gehoord over XS4ALL? Lees onze 127 ervaringen over XS4ALL, nuttige reviews alvorens u ADSL of andere diensten afneemt.

XS4ALL is al 127 beoordeeld en krijgt hierdoor het gemiddelde cijfer van 6.1. Deze XS4ALL reviews zijn gerelateerd aan woonplaatsen in Nederland, zo krijgt u altijd ervaringen welke echt nuttig zijn voor uw omgeving.

Heeft u zelf een ervaring met ADSL, digitale telefonie of digitale televisie via XS4ALL? Deel ze via Internet & ADSL en help andere consumenten kiezen.

Maart 2017

1
 
XS4ALL was ooit een goede internet provider met een gedegen helpdesk waar men wist waarover men sprak. Technisch goed onderlegd en zonder flauwekul. Hoe anders is echter nu XS4ALL. De helpdesk bevat intussen mensen die niet weten wat een bridge is, of een modem of router. Ze maken allerlei afspraken en beloftes om maar klanten binnen te halen, om vervolgens hier niets van waar te maken en men dan ook nog verplicht om het jaar vol te maken anders moet je een slotnota betalen. Want men kan 'toevallig' ineens de gemaakte afspraken niet meer terugvinden. Voor het geld krijg je dezelfde behandeling en service van bij de allergoedkoopste (misschien nog zelfs slechter), maar bij XS4ALL betaal je wel de hoofdprijs.
 
Ervaring in Geleen van AngeloMachils geschreven op 17 maart 2017

Januari 2017

1
 
Ik had een abonnement van een jaar, echter maar in totaal drie weken verbinding gehad met een tijdelijke dongel. Service is buitengewoon super slecht, geen monteur erbij te krijgen. Het gaat met dit bedrijf om zieltjes binnenhalen en de bedoeling is dat er veel geld binnenkomt, maar echte service verlenen staat helaas niet in hun woordenboek. Klachten worden niet serieus genomen, sterker nog, het interesseert hun totaal niet, men zet je weg als een dom figuur die alleen maar loopt te zeuren . Wacht nog steeds op schadeloosstelling, het feit is dat ik dat zelfs op mijn buik kan schrijven., Ik adviseer iedereen om niet met dit bedrijf in zee gaan, bij problemen om klachten geeft men zich niet thuis.
 
Ervaring in Apeldoorn van PS geschreven op 23 januari 2017
2
 
Wij vinden internet via xs4all niet bepaald snel
 
Ervaring in Noordwijk van fil geschreven op 13 januari 2017

December 2016

8
 
Internet is ongeveer half zo snel als het max haalbare, maar stabiel. Ontzettend weinig storingen. Super helpdesk!
 
Ervaring in Stadskanaal van Maria geschreven op 14 december 2016

November 2015

3
 
Begrijp er weinig van dat xs4all altijd zo aangeprezen wordt. de duurste met ASML. bedroevend lage internetsnelheid, die bovendien erg instabiel is. mooie praatjes aan de telefoon, maar geen daden. vorige jaar 2 weken geen internet gehad, de beloofde restitutie van de abonnementskosten heb ik nooit gekregen. ben er ook niet meer achtereen gegaan, had al genoeg belkostenwijzer gemaakt, onlangs is ongevraagd mijn abonnement van 30€verhoogd naar 32,50 €. ik zie nu dat ze dat doen als je glasvezel zou hebben. dat heb ik dus niet. geen zin om hier nog verder energie in te steken, vandaag overgestapt naar andere provider.
 
Ervaring in Aalst van gerdie geschreven op 2 november 2015

Mei 2015

5
 
Ik heb me toch verkeken op de trage snelheid van adsl van xs4all in de korrewegwijk; ik had de kabel van ziggo beter niet kunnen opzeggen. De gemakken van mijn xs4all abo lijken niet op te wegen tegen de trage snelheid; ik had bv HD TV kijken verwacht, maar dit is alleen in theorie mogelijk. (en ja; de instellingen staan goed hoor; en ik heb wel eens een half uur HD TV gekeken). Ik ben wel tevreden over de opnamemogelijkheden en de klantenservice binnen mijn ABO; jammer dat de snelheid zo ondermaats is.
 
Ervaring in Groningen van Herman geschreven op 11 mei 2015

April 2015

6
 
Zeer slechte tv ontvangst!
 
Ervaring in Heerjansdam van hvpelt geschreven op 8 april 2015

Maart 2015

1
 
Was begonnen in 2008 met fritz!box fon wlan 7170 had veel uitval vooral op smart tv. Nu in 2015 de aanbieding fritz!box 7360 zou beter zijn uitval minder, maar met skype is beeld slecht.Staat even stil bij het modem branden eerst 2 gele lampen volgens eigen monteur gevraagd om er even naar te kijken moesten er 3 gele lampen branden, dus een fout van monteur xs4all. Het was een abonnement van 1jaar maar ik ga het modem naar ze retour sturen de 7170 gaf beter signaal wat beeld betreft.
 
Ervaring in Tienhoven van renswou0 geschreven op 13 maart 2015
7
 
Sinds januari 2015 is de effectieve internet snelheid hard teruggelopen. Ik denk dat er nu teveel wifi signalen door de buurt razen. Af en toe moeten we minuten wachten op antwoord.
 
Ervaring in Uithoorn van HWH geschreven op 11 maart 2015

Februari 2015

2
 
Ik ben er sinds kort achter dat mijn internet snelheid lang niet de snelheid haalde die bij mij abonnement paste ipv de tot 50mb/s die bij mijn Smart abonnement hoorde kwam ik niet hoger dan 11mb/s en dat was met de upload niet veel beter =/- 1mb/s. Om die reden moest ik nood gedwongen het Compact abonnement nemen want die ging tot 20mb/s en dus voldoende wat ik kon krijgen. XS4all heeft steeds de snelheid verhoogd maar heeft niet gekeken of die snelheid bij bij de klant ook mogelijk was. Dat is wel een gemiste kans en moet mij gaan bezinnen wat ik ga doen. Een teleurgestelde klant uit Weesp.
 
Ervaring in Weesp van ontevreden xs4all-klant weesp geschreven op 20 februari 2015

Januari 2015

1
 
Er mag hier in Ermelo/Horst wel wat aan de snelheid gedaan worden!
 
Ervaring in Horst van Albert van der Horst geschreven op 28 januari 2015
1
 
XS4ALL erbarmelijk slecht, op verschillende data en tijdstippen getest, komt niet boven de 3,5 voor download uit. Ik ga dus geen All-in-1 nemen.
 
Ervaring in Waddinxveen van rhu geschreven op 18 januari 2015
1
 
Woon in het buitengebied, 4,2 km van de aftakpunt en heb geen mogelijkheid voor andere verbindingen. Schandalig dat er in het dorp glas ligt met verbinding tot ik dacht 200 Mb en dat wij in het buitengebied het maar met 2 mb moeten doen.
 
Ervaring in Voorthuizen van Holiday420 geschreven op 18 januari 2015
7
 
Snelheid upload en download xs4all glasvezel is bij mij niet zoals het hoort te zijn.
 
Ervaring in Houten van rol geschreven op 4 januari 2015

December 2014

3
 
Erg traag, en dat terwijl ik betaal voor 20Mb/s.
 
Ervaring in Waddinxveen van rhu geschreven op 28 december 2014

November 2014

3
 
Bijzonder lange wachttijden bij de klantenservice, variërend van 12 tot 23 minuten, onbeschoft te woord gestaan door afdeling facturatie, onjuiste vermelding van verloop van het gesprek in de log. Afsluiten zonder herinnering te versturen, mails sturen naar mailadres dat ze zelf aanmaken ipv mailadres dat ik had opgegeven bij afsluiten van het contract (eigen domein)
 
Ervaring in Hillegom van Boelo geschreven op 26 november 2014
10
 
Heb internet, tv hd en telefoon van xs4all. Werkt altijd en is snel. Helpdesk is gewoon goed.
 
Ervaring in Amsterdam van onno geschreven op 16 november 2014

September 2014

1
 
xs4all slecht provider naar naam verandering extra naar smart de snelheid om lag gegang. Ze bellen niet terug voor oplossing kpn leverd wel echte vdsl door middel van pair bording xs4all alleen adsl asl glaswezel heb dan kan het wel 40 a 50mb geleverd worden het zijn grote oplichters ze zich beste getsten van nederland haha, niet dus de slecht provider van nederlland jammer genoeg moet nog 4 maanden dan kan pas op zeggen. Ik raad deze provider niet aan heb al velen evaringen met kpn die leveren wel de juisten snelheid. Wat xs4all zegt wij werken 2 draden dat noem ze vdsl haha, vdsl is 4 draaden aan elkaar koppelen dat weet ik uit ervaring. Succes!
 
Ervaring in Gorinchem van ferry geschreven op 25 september 2014
5
 
Vreselijke internet verbinding hier, je woont al in een gat allemaal leuk en mooi zoveel ruimte maar voor een ICT'er als ik zelf is het werkelijk een rampen plan. Geen kabel, geen glasvezel, TV dmv schotel, internet dankzij ADSL wat nu wel zeer achterhaald is, ik ontving eerst rond de 7mb/s en nu met een 10tje meer betalen zo rond de 11/12mb/s. Graag zou ik zien dat gemeente Geldermalsen op zijn minst iets beters kan verzorgen voor Acquoy, maar ja ik moet het persoonlijk nog zien.
 
Ervaring in Acquoy van van B. geschreven op 8 september 2014

Juni 2014

1
 
Persoonlijke brief dit jaar gehad, over standaard downloadverhoging naar 20 mb en upload naar 2 of zo voor IEDEREEN, ik haal 12 download, en minder dan 1 upload. Als je mailt krijg je van 10 personen een wisselend antwoord en het ligt natuurlijk uiteindelijk allemaal aan de klant en dat je de brief niet persoonlijk en letterlijk had moeten nemen?! Jammer, en ook zeer onervaren personen met de meest belachelijke antwoorden, het lijkt wel of ze niets van internet weten? Abonnement kan ik niet verlagen want dit is al het laagste. Kortom; ik weet dat ik niet de enige ben, kijk maar naar de testresultaten bij "kassa" een paar maanden terug, het is zo'n beetje de duurste provider en ze hadden op zijn minst de prijs kunnen verlagen omdat de helft van hun klanten, de beloofde snelheid NIET haalt. Héél jammer!
 
Ervaring in Assendelft van Jammer geschreven op 22 juni 2014
1
 
In Barendrecht is het internet (zakelijk) een ramp…zo verschrikkelijk traag, we zijn hier terug in 1984 qua snelheid. Echt super, dank je wel. Houd idd tijd over om iets te downloaden en dan ook koffie te gaan zetten.
 
Ervaring in Barendrecht van peter geschreven op 2 juni 2014

Mei 2014

10
 
Hallo , Ik wilde toch nog een Positieve Reactie geven over Xs4all. Ik had laatst een langdurigere storing ,dit kwam door mijn isra punt in huis! Kpn heeft deze in samen werking met Xs4all veranderd ,Sinds na de vervanging van het isra punt! Geen enkele storingen meer gehad of evt. ondervonden! ook worden de Download en upload snelheid zeer overtroffen. Download snelheid normaal 40Mb/s krijg gemiddeld 48Mb/s binnen ook de 5Mb/s Upload snelheid is vaak 7Mb/s ,Ben er blij mee :D Dus daarom vind ik dat Xs4all en kpn een Pluim verdienen Voor hun snelle Service, die zij mijn hebben gegeven. m.v.g Webje Uit Noordwijk.
 
Ervaring in Noordwijk aan Zee van Webje_ geschreven op 13 mei 2014

Februari 2014

9
 
Hallo, mijn ervaring met Xs4all is .Kan ik best als prettig ervaren. Tot heden hebben zijn mijn altijd netjes geholpen als er een probleem was ik heb een basis internet pakket voor 30.50 per maand en dan krijg je 8mb snelheid en 4 mb upload snelheid deze snelheden worden makkelijk overtroffen hier heb soms snelheden van 12mb en 5 mb upload dus krijg meer. En soms zijn er kleine storingen maar die neem ik maar op de koop toe want voor die 30.50 in de maand ben ik wel zeer te vrede. Nu is het zo ik stap deze week over maar blijf wel bij xs4all ,dan word mijn internet snelheid verhoogd naar ruim 40 mb en 4 mb upload! Ik ga ervan uit dat ik deze snelheid die Xs4all dan belooft ook wel haal! ik krijg nu op 8 mb al 12 mb, Goed is mijn Ervaring tot nu heden met Xs4all.
 
Ervaring in Noordwijk aan Zee van Webje geschreven op 26 februari 2014

Januari 2014

2
 
De snelheidstest gaf aan dat ik op mijn adres een max kon halen van 40mbs. Na overstap van mijn 8mbs abo naar 40mbs blijk ik in werkelijkheid maar 17mbs te behalen. Overigens door de klantenservice wel goed geholpen. Zit helaas een jaar vast aan deze abo maar daarna toch echt de overstap naar Ziggo.
 
Ervaring in Zoetermeer van Gieles geschreven op 27 januari 2014
1
 
Ik heb de laatste update gedaan van mijn modem van xs4all .nou ik heb er spijt van als haar op mijn hoofd als ik aan het downloaden ben kan ik niets meer met skype dat is nooit zo geweest .het gaat hier om de fritzbox 7040 jammer dat het zo gaat.
 
Ervaring in Gouda van Gerard geschreven op 17 januari 2014
7
 
Prima verbinding maar download boven 12Mb krijg ik niet. Wanneer komt er nu glas naar mijn meterkastje? Ik wacht vol ongeduld.
 
Ervaring in Moordrecht van Onnor geschreven op 10 januari 2014

December 2013

1
 
XS4ALL adverteert een aanbieder van grote snelheden te zijn, maar dit is volstrekt afhankelijk van de kabels en andere hardware van KPN. In Amsterdam waar ik woon is de downloadsnelheid soms niet meer dan 1 MB (gemiddeld 9 mb. Jaren te veel betaald voor een snel pakket. Service is overigens goed.
 
Ervaring in Amsterdam van JM geschreven op 31 december 2013
5
 
ADSL in Zeist wordt steeds langzamer. Begon 4 weken geleden met 18 Mbit, maar nu blijft het op 10 Mbit, wat ik ook doe met het modem. XS4ALL biedt het aan als "40 Mbit" dus dat valt tegen.
 
Ervaring in Zeist van Bram geschreven op 21 december 2013
1
 
Neem niet XS4ALL. De beloofde snelheid en service is ver te zoeken. Het is sneller verkocht dan je klacht is verholpen.
 
Ervaring in Zoetermeer van Ice geschreven op 11 december 2013
1
 
Helaas is in albrandswaard weinig of niets mogelijk. ADSL 20Mb is het hoogst haalbare. Het monopolie beleid van caiway en de gemeente is daarvan de grootste oorzaak. We hopen allemaal dat het straks met glasvezel beter wordt maar we vrezen allemaal het ergste. Met een monopolie van CIF zullen we weinig opschieten vrees ik.
 
Ervaring in Poortugaal van PieterP geschreven op 8 december 2013

Oktober 2013

4
 
Werkelijke snelheid véél lager dan beloofde snelheid. ( 9 i.p.v. 40 ) Snelheid is te laag om HD televisie + Internet te gebruiken.
 
Ervaring in Velserbroek van Burgelaar geschreven op 16 oktober 2013

Augustus 2013

1
 
Overgestapt naar XS4ALL met de belofte van een sneller internet tot 40mbit voor 40 euro/maand, blijkt achteraf maximaal 20 haalbaar te zijn in Den Bosch. Als dit vooraf zou worden gecommuniceerd was ik nooit overgestapt, je reinste oplichting dus. Kan een jaar niet opgezegd worden, XS4ALL weigert alle medewerking. Jammer dat een XS4ALL met haar goede reputatie zo onbetrouwbaar blijkt!
 
Ervaring in Den Bosch van Rob geschreven op 28 augustus 2013
4
 
Van Xs4all heb ik een abonnement voor 40 Mb/s, de geleverder snelheid is ongeveer 16 a 17 Mb/s Tja..ik heb reden om ontevreden te zijn. Nu maar eens kijken of ze mijn e-mail beantwoorden :)
 
Ervaring in Groningen van Slechte snelheid geschreven op 18 augustus 2013
9
 
XS4all blijft een dure, maar zeer prettige internet provider. Kwaliteit is daar nog steeds het belangrijkste voor de klant.
 
Ervaring in Amsterdam van Spuis geschreven op 1 augustus 2013

Juli 2013

2
 
Ivm verhuizing in november 2012 overgaan van kabel ZeelandNet naar Xs4all VDSL.. Wat een afgang. Jaren bij Zeelandnet en nooit storingen en altijd beloofde snelheid. XS4all is een groot tranendal. Er wordt slecht 1/4 van de snelheid gehaald. Bijna dagelijks ligt modem er uit en weer herstarten. Vele malen gebeld met Xs4all, maar geen oplossing. Men verschuilt zich achter het feit dat men geboden snelheid niet kan garanderen. Onbegrijpelijk dat deze KPN-dochter zo hoog scoort bij de Consumentenbond. Het is en blijft een ramp. Stap direct na contractperiode over. Wees gewaarschuwd.
 
Ervaring in Gouda van Flyer geschreven op 29 juli 2013
2
 
Slechte voorlichting XS4ALL. Hun snelheidscontrole geeft aan dat je 40mbps pakket aan kan, terwijl behaalde snelheid rond de 20 ligt. Via snelheidscontrole van andere provider heb ik later gezien dat dit dus echt maar maximaal 22 mbps is en ook de monteur van XS4ALL bevestigde dit na controle met netwerkploeg. Daarom 2 sterren; ze sturen in ieder geval een monteur als je je beklag doet. Je kunt er ook niet meer vanaf. Waardeloos dus. Veel geld voor weinig bandbreedte. Als het aan mij ligt had ik nooit voor de zo betrouwbaar lijkende XS4ALL gekozen als ik dit wist.
 
Ervaring in Den Bosch van Glasbengel geschreven op 25 juli 2013

April 2013

6
 
In het begin erg goed, vanaf begin 2013 wordt het steeds langzamer en langzamer.
 
Ervaring in Mook van Eddy geschreven op 23 april 2013

Maart 2013

1
 
Na 14 maanden de Fritzbox bruikleen modem defect. XS4ALL gebeld, blijkt dat ze hetzelfde modem alleen nog maar bij glasvezel leveren. Medewerker van XS4ALL adviseert om maar op Marktplaats te gaan zoeken voor een ander modem. Ik heb gelijk opgezegd. Nu via andere provider 3x zo snel internet en nog veel goedkoper ook. Ik ben blij dat het modem stuk ging.
 
Ervaring in Rotterdam van ger geschreven op 10 maart 2013

Januari 2013

2
 
Ben al sinds 1999 bij Demon, later overgenomen door XS4ALL. De snelheid is nog dezelfde als 14 jaar geleden (1.4 Mbps). We zitten bijna 5 km van de KPN Centrale. Dat verklaart veel, maar niet dat de prijs van dit supertrage internet dan toch verdubbelt in een paar jaar tijd.
 
Ervaring in Aalsmeer van P.K. geschreven op 10 januari 2013
4
 
Toen ik wilde overstappen van het basis pakket van xs4all naar een snellere versie was alles mogelijk. Na de overstap kom ik er echter achter dat de download 16mb is (ipv 40mb) en de upload is 1mb (ipv 4mb). Niks aan te doen,jammer,helaas, ander commentaar heeft XS4ALL niet.
 
Ervaring in Rosmalen van 40mb download / 4mb upload : NIET DOEN geschreven op 9 januari 2013
6
 
Nu meer als een halfjaar bezig om de beloofde internetsnelheid te verkrijgen in Achterwillens. Helaas, helaas als je contact opneemt met XS4ALL dan lijkt het wel of de medewerker een robot wordt, telkens wordt dan het zelfde verhaaltje verteld, we gaan het aanvragen. Ik ben bang dat ze geen internetverbinding hebben met KPN, zouden ze eens moeten regelen. Een aanvraag ergens voor doen zou toch geen probleem moeten zijn lijkt mij.
 
Ervaring in Gouda van Spookje geschreven op 6 januari 2013

Oktober 2012

3
 
Aan de provider ligt het niet, maar het koper draadje van KPN is ver heen. Soms halen we 5Mb, maar streaming kan je vergeten voor 22.00 uur. Internet valt regelmatig uit en is onbetrouwbaar. Kabel kan niet zegt men, maar we zien wel de aansluitbox staan.
 
Ervaring in Hoenzadriel van wombat geschreven op 25 oktober 2012

Juli 2012

5
 
Ben al even aantal jaar bij xs4all, zeer tevreden over de provider. Het probleem is dat de Exchange naar het internet in Muiden staat dat hier minstens 5KM vandaan licht. Dat dan door een verouderde koperdraad, dit helpt niet ter bevordering van de stabiliteit en snelheid (elk jaar verhogen ze de snelheid maar ik ga er niks op vooruit).
 
Ervaring in Muiderberg van Jeroentje geschreven op 15 juli 2012

April 2012

1
 
Hele hele slechte ervaringen, de KPN/XS4ALL lijn voldoet niet. Haalt hoogstens 4 Mb. Klapperende telefoonlijnen. Internet en telefoon via XS4ALL zijn een en al ellende, en wat een slechte helpdesk! Ook moet je alle kosten betalen, zelfs als er een modem stukgegaan is. Waardeloze service.
 
Ervaring in Delfgauw van Jee geschreven op 3 april 2012

Maart 2012

3
 
Na de upgrade van ADSL verbinding is mijn verbinding omlaag gezet naar 4Mbit ipv 6Mbit. Er is geen rede hiervoor gegeven er wordt alleen aangegeven dat ik niet meer snelheid kan halen. Dit is raar want ik had meerdere jaren 6Mbit..
 
Ervaring in Vianen van T geschreven op 11 maart 2012
8
 
Sinds 2011 VDSL (20 MB) via xs4all. Max 40 Gb is mogelijk. Aanvraag gedaan voor Glasvezel. Als er genoeg mensen zijn komt het ook.
 
Ervaring in Delfgauw van Frank geschreven op 5 maart 2012

Januari 2012

2
 
Internet en Heteren zijn twee dingen die niet goed samen gaan. Als je lekker wilt kunnen internetten moet je zeker niet in Heteren gaan wonen. KPN is vergeten een wijkcentrale in Heteren te bouwen en je bent hier dus aangesloten op Driel. Kabel is ook niet mogelijk dus internetten is hier altijd drama. Ben al bij de derde provider en de ene is nog slechter dan de andere. Haal nu een download snelheid van 380 Kbps. Dit zijn snelheden uit de vorige eeuw, in deze moderne tijd met de nieuwe websites is het 100 voudige wel aardig. Het downloaden van grotere bestanden en het uploaden hiervan kun je helemaal wel vergeten, kost je een paar dagen voor het binnen is. Ben je dus afhankelijk van een goede internet verbinding voor je werk ofzo, ga dan ergens anders wonen dat scheelt veel frustratie.
 
Ervaring in Heteren van Robin geschreven op 24 januari 2012
6
 
In het begin wat probelemen gehad met de facturen maar nu is alles goed geregeld en geen reden meer om op te zeggen. Jammer van de valse start, verder prima internet van XS4ALL.
 
Ervaring in Haarzuilens van Valse start geschreven op 20 januari 2012
7
 
Het schijnt dat internet via de kabele vele malen sneller is dan ADSL. Ik kan mij er echt niets bij voorstellen dat het nog sneller kan dan XS4ALL. En ook al zou het zo zijn, ik vind dit voldoende.
 
Ervaring in Moordrecht van Kruimel1967 geschreven op 11 januari 2012

December 2011

2
 
Zeer slechte tv, kan niet iets opnemen en iets anders kijken. Ligt aan de bandbreedte,kortom je hebt gewoon pech, niks aan te doen. En dat voor xs4all niet te geloven!
 
Ervaring in Ermelo van peet geschreven op 29 december 2011
9
 
ik had al adsl van XS4ALL, maar deze verbinding vond ik maar matig; viel vaak uit en regelmatig erg traag. Nu met UPC heb ik daar gelukkig geen last meer van!
 
Ervaring in Goedereede van Alice geschreven op 26 december 2011
8
 
Over XS4ALL ben ik erg tevreden. Van te voren goede informatie gekregen en ook bij een klein probleempje tijdens het installeren een goede service gekregen. Tot nu toe geen spijt van mijn overstap.
 
Ervaring in Nieuwerbrug van Kleij geschreven op 23 december 2011
8
 
Ik ben al jaren abonnee bij XS4ALL. Ik vind dat ze zulke trouwe klanten wel eens korting mogen geven! Groeten uit Culemborg.
 
Ervaring in Culemborg van Trouwe abonnee geschreven op 21 december 2011
5
 
Geef mij maar weer internet via de kabel. Internet van XS4ALL sucks in Dinther.
 
Ervaring in Dinther van Wessel Spruit geschreven op 2 december 2011

November 2011

9
 
Geen onnodige moeilijkheden bij XS4ALL. Gewoon een prima internet abonnement voor surfen en mailen. Daar gaat het toch om?
 
Ervaring in Borne van Fam. Lokerse geschreven op 8 november 2011
6
 
XS4ALL voldoet nog niet aan de voorwaarden van het abonnement wat ik heb. De prijs is wel laag, dus dat is wel goed. Nu de snelheid nog omhoog.
 
Ervaring in Ankum van G. Mesut geschreven op 7 november 2011

Oktober 2011

8
 
Voor de prijs hoef je internet van XS4ALL niet te laten. Je krijgt waar je voor betaalt. Ik heb een paar keer de snelheid gemeten en dit kwam in de buurt van de beloofde snelheid. Je betaalt dus niet meer dan zou moeten.
 
Ervaring in Brunssum van Ylvi Cabeau geschreven op 29 oktober 2011
8
 
Sinds een jaar of 2 internet via XS4ALL. Eigenlijk nooit last gehad van storingen ofzo...
 
Ervaring in Rietmolen van Karel V geschreven op 25 oktober 2011

September 2011

9
 
XS4ALL is echt het beste wat me overkomen is… Wat een snelheid, en dat voor die prijs :-)
 
Ervaring in Hasselt van Liesbeth geschreven op 25 september 2011
7
 
Bij XS4ALL krijg je waarvoor je betaalt; niet het allersnelste internet, maar voor deze prijs acceptabel.
 
Ervaring in Oud-Zuilen van Kippetje15 geschreven op 23 september 2011
7
 
Ik vind het abonnement wat ik heb wel duur, als ik zie wat er nu op de reclames aangeboden wordt. Maar zolang alles zo goed blijft werken neem ik het maar voor lief. Maria uit Driehuizen.
 
Ervaring in Driehuizen van Maria Ates geschreven op 13 september 2011
9
 
De aanbiedingen van internetproviders vliegen je om de oren. Mijn eerste abonnement sloot ik af bij XS4ALL en ik heb geen enkele reden om welke aanbieding dan ook in te gaan.
 
Ervaring in Meijel van Bollo geschreven op 4 september 2011
8
 
Vorige week eindelijk over kunnen stappen naar XS4ALL. Dat wilde ik al veel eerder maar het was wachten tot ik mocht overstappen. Nu eindelijk benieten van van snel internet voor een even hoge prijs.
 
Ervaring in Venhorst van J.P. Mosterd geschreven op 2 september 2011

Augustus 2011

9
 
Tja, wat moet ik eens zeggen over XS4ALL hier in Hallum? Lage kosten, goede snelheid, prima helpdesk; een aanrader dus!
 
Ervaring in Hallum van Lela geschreven op 23 augustus 2011

Juli 2011

8
 
Zit zelf al 3 jaar bij XS4ALL en woon ook al 3 jaar in Hoorn, beiden naar alle tevredenheid. Bij XS4ALL betaal je meer, en moet ik zelfs nog een KPN lijn gebruiken, maar aan het einde van de rit wel een goede helpdesk bij vragen of een storing.
 
Ervaring in Hoorn van Rob V. geschreven op 22 juli 2011

Juni 2011

9
 
XS4all is stabiel en de snelheid (down) is prima. Het blijft natuurlijk ADSL, met een lage uplink, dus ik blijf hopen op glasvezel in de toekomst.
 
Ervaring in Elspeet van Evert Mouw geschreven op 15 juni 2011
8
 
Prima provider, erg betrouwbaar maar prijzig ! Door oude centrales, en aan de rand van de wijk wonende, slechts 12-16MB halend op een 20MB abonnement...
 
Ervaring in Noordwijk van Bitbyter2k geschreven op 11 juni 2011

Mei 2011

5
 
Door een goede helpdesk heeft Xs4all toch nog een 5 gekregen. Vanwege een instabiele verbinding en continu uitvallen van het modem is de internet snelheid onlangs teruggebracht naar 2 MB. Een trage verbinding waarbij bellen via internet en Uitzending Gemist bekijken geen feest is. Onbegrijpelijk dat er in deze wijk, nabij de TU Delft waar glasvezel aanwezig is, zo'n belabberde snelheid geleverd wordt. Gezien de ervaringen met CAIW is een overstap naar de kabel ook geen verbetering. Dus Xs4all (KPN) investeer met spoed in Emerald Delfgauw!!!
 
Ervaring in Delfgauw van Vulture geschreven op 15 mei 2011
5
 
Ik moet voor school veel doen op internet, maar omdat onze verbinding van XS4ALL niet heel stabiel is, wordt dat best lastig. De eerste onvoldoende is al binnen.
 
Ervaring in Den Hoorn van Lodi geschreven op 7 mei 2011

April 2011

10
 
Internet van XS4ALL met voip en TV. Super top. Stabiel Nooit gezeur van onderbreking gehad. Echt top.
 
Ervaring in Velserbroek van Redyy geschreven op 26 april 2011
7
 
Betrouwbare verbinding maar zelfs de snelheden van het langzaamste pakket worden bij lange na NIET gehaald...
 
Ervaring in Rijsenhout van 10+ jaar klant bij XS4ALL maar denk over te stappen geschreven op 21 april 2011
4
 
ADSL van XS4All in Arnhem-Zuid. Sinds de overgang naar een eigen netwerk eigenlijk gewoon slecht te noemen. Klapperende lijn, adressen die te ver van de centrale zitten teveel snelheid beloven, en bovenal *niet* innovatief. Ik moet het hier nog steeds doen met 16mbps terwijl mijn abonnement 20 mag. Ik zat op een abonnement van 40, maar dat kon ik bij lange na niet halen. Ik heb zelf het abonnement moeten downgraden, niet dat ze me bij XS4All enig wijzer maakten.
 
Ervaring in Arnhem van Ar geschreven op 18 april 2011
8
 
Yeah! Een upgrade van XS4ALL. Eindelijk een beetje normale snelheden van XS4ALL. Laat die nieuwe films maar komen :)
 
Ervaring in Nieuwersluis van Pvisser geschreven op 1 april 2011

Maart 2011

6
 
Al de hele week schommelt de kwaliteit van het internet van XS4ALL. Word er zeeziek van
 
Ervaring in Streefkerk van Cherryl geschreven op 31 maart 2011
5
 
Ik gebruik mijn internet voornamelijk voor werk, en gebruik skype veel voor buitenlandse gesprekken…Lastig als dan de internetverbinding opeens weg is XS4ALL.
 
Ervaring in Hantum van Andreeee geschreven op 31 maart 2011
8
 
Mijn internet is eigenlijk wel goed zo. Heb geen klachten over XS4ALL. Hooguit over de rekening.
 
Ervaring in Nigtevecht van Dianne geschreven op 26 maart 2011
5
 
Mijn internetverbinding van XS4ALL is zoals de politie…Als je t nodig hebt is het er niet, heb je het niet nodig is het er wel (denk ik)
 
Ervaring in Rijckholt van Jaco geschreven op 23 maart 2011
8
 
Lache dit, alles gaat prima op internet, tot ik ga inloggen voor internetbankieren… heeft XS4ALL soms een hekel aan de rabobank?
 
Ervaring in Rozenburg van Antony geschreven op 14 maart 2011
4
 
Helaas ook bij mij een minimale snelheid van het internet. Kan niet meer als een 8 mb verbinding krijgen die dan ook nog eens geknepen wordt naar 3 mb omdat het anders niet stabiel is. Ik zou graag meer willen maar xs4all biedt die mogenlijkheid niet voor mij. Ik moet uiteraard wel betalen voor die 8 mb ook al krijg ik maar een 3 mb verbinding. Jammer xs4all dat jullie zo achterblijven voor een vinex plaats midden in de randstad.
 
Ervaring in Delfgauw van dhrid6 geschreven op 13 maart 2011
9
 
Mja, internet is eigenlijk wel stabiel. Geen klachten over XS4ALL in Zeegse
 
Ervaring in Zeegse van Wim T. geschreven op 9 maart 2011

Februari 2011

7
 
Lache hoor, alles via dezelfde kabels en dezelfde provider. Maar als er eens iets stuk is, kan ik niet bellen en mailen naar de klantenservice van XS4ALL.
 
Ervaring in Geesbrug van Truus geschreven op 28 februari 2011
8
 
Gaat wel lekker… Tijdje terug veel storingen gehad, maar nu al weken een stabiele snelle verbinding van XS4ALL
 
Ervaring in Ospel van Dwupsie geschreven op 25 februari 2011
5
 
Tijd dat XS4ALL iets doet aan zijn snelheden. Online gamen is zo niet leuk meer… Elke keer vertraging kost me mijn leven
 
Ervaring in Lierderholthuis van A. van Velde geschreven op 25 februari 2011
5
 
Kan iemand eens een manier bedenken voor fatsoenlijk internet in de polder? Lang leve de landelijke dekking van XS4ALL… Kansloos!
 
Ervaring in Geervliet van Pimmetje geschreven op 16 februari 2011
8
 
Ik ben een tevreden klant van XS4ALL. Stabiele verbinding, niet supersnel, maar voldoet aan al mijn eisen.
 
Ervaring in Winssen van Quentin geschreven op 15 februari 2011
9
 
Geen problemen, al jaren niet ...
 
Ervaring in Gendt van Cokkie Monster geschreven op 1 februari 2011

November 2010

9
 
ADSL/VDSL Snel internetten via glasvezel. kabelinternet of ADSL in IJmuiden. Jammer dat de in deze lijst genoemde providers (dus niet alleen XS) dat niet kunnen aanbieden. Max.bereik 8Mb. Driehuis (ligt zeker te ver weg van IJmuiden) heeft geen glasvezel.
 
Ervaring in IJmuiden van John geschreven op 12 november 2010

Oktober 2010

9
 
Het is wel een snel bedrijf. Ik hoop dat er binnenkort glasvezel wordt aangelegd. Ik ben een goede internetgebruiker. MVG Pepijn
 
Ervaring in Standdaarbuiten van Pepijn geschreven op 10 oktober 2010

September 2010

9
 
Jemig, hoe deden mensen vroeger dingen zonder internet? Ik kan me dat echt niet meer voorstellen. Een encyclopedie? Wat is dat? Dit is toch zoveel makkelijker!
 
Ervaring in Moergestel van Jazz geschreven op 30 september 2010
8
 
The sky is the limit lijkt wel bij XS4ALL. Heerlijke snelheden, downloaden gaat echt supersnel. Dat maakt films kijken nog eens leuk!
 
Ervaring in Vinkenbuurt van Linsey82 geschreven op 27 september 2010
8
 
Over het algemeen goede verbinding en weinig drop-outs. Zeer tevreden over de geboden kwaliteit.
 
Ervaring in Beverwijk van mol109 geschreven op 23 september 2010
8
 
Na wat negatieve ervaringen met XS4ALL ben ik overgestapt naar Online. Deze nieuwe provider biedt mij precies wat ik wil: een state-of-the-art supersnelle internet verbinding aan voordelige tarieven.
 
Ervaring in Ingen van Apie geschreven op 21 september 2010
5
 
Na 3 maanden heen en weer bellen met de helpdesk ben ik deze week toch maar overhgestapt van XS4ALL naar Het Net
 
Ervaring in Raalte van LG geschreven op 20 september 2010
10
 
Helemaal fan van XS4ALL, ben sinds kort overgestapt van Telfort naar XS4ALL. Helemaal goed, heerlijk snel!
 
Ervaring in Anevelde van Femke geschreven op 13 september 2010
8
 
Tevreden over XS4ALL. Internet is niet super (volgens mij) maar mijn eisen zijn ook niet zo extreem. Aanbod voldoet aan de vraag. Prima toch!
 
Ervaring in Nij Beets van Menno geschreven op 12 september 2010
10
 
Gisteren, vandaag en in de toekomst de beste provider van NL.
 
Ervaring in Varik van Happy customer geschreven op 6 september 2010

Augustus 2010

8
 
snel gelevert, super makkelijk te installeren. snelheid zeer acceptabel. Al met al prima abb
 
Ervaring in Westhoek van Pasco geschreven op 29 augustus 2010
8
 
Zelfs op het gejatte netwerk van de buren nog prima internet hier in Uitgeest. En nog gratis ook!
 
Ervaring in Uitgeest van Dre geschreven op 25 augustus 2010
6
 
IK WIL EEN FREE UPGRADE! Na al die rotzooi met XS4ALL word dat wel eens tijd vind ik zo.
 
Ervaring in Eck en Wiel van El Maestro geschreven op 23 augustus 2010
9
 
Thanks XS4ALL. Je hebt mij van mijn gameverslaving afgeholpen! De verbinding was zo traag, dat ik gewoon afgeknapt ben... Dat is toch hetzelfde als afkicken? Rest van de diensten is wel goed op orde, net als klantenservice.
 
Ervaring in Hoogblokland van Marry geschreven op 14 augustus 2010

Juli 2010

8
 
Hier al jaren problemen met internet. Let wel, dat ligt NIET aan XS4All - die hebben me door de jaren heen fantastisch geholpen - maar aan het KPN-netwerk. Als het regent: internet eruit Als het stormt: internet eruit Als het mooi weer is en er rijdt een vrachtwagen door de straat: internet eruit Het lijkt me dat KPN nu eindelijk eens het netwerk ook hier moet vernieuwen. Het zal wel geen hoge prioriteit hebben omdat we hier toch maar \"boeren\" zijn maar dat zou geen excuus moeten wezen.
 
Ervaring in Lioessens van Kweenie geschreven op 28 juli 2010
9
 
Mijn moeder is onlangs verhuisd naar een bejaardetehuis in Holtheme. Daar is een draadloos netwerk beschikbaar voor alle bewoners, tegen een geringe vergoeding. Ideaal
 
Ervaring in Holtheme van Gekke HARRY geschreven op 18 juli 2010
6
 
Thuis heb ik Vodafone, op mijn werk gaat internet via XS4ALL, maar ik zou bijna denken dat t aan de regio ligt. Is allebei niet supergoed.
 
Ervaring in Vledderveen van T. Hompes geschreven op 6 juli 2010
8
 
Snel internet met XS4ALL en Vodafone, heb ze beiden dankzij twee aansluitingen. Ga binnenkort Vodafone opzeggen, want deze is toch duurder en XS4ALL biedt nu sneller voor minder.
 
Ervaring in Geertruidenberg van Ina geschreven op 5 juli 2010
8
 
Ik ben niet iemand die complete films of muziek download, maar een filmpje kijken op youtube doe ik dan weer wel. Dat gaat prima met mijn huidige abbonement bij XS4ALL
 
Ervaring in Wieringerwerf van Ilse geschreven op 3 juli 2010

Juni 2010

9
 
Levering als gepland. Aansluiting prima zelf te doen
 
Ervaring in Zalk van Nelleke geschreven op 30 juni 2010
9
 
Ik gebruik XS4ALL al jaren met grote tevredenheid. Vijf mailboxen en een zeer stabiele verbinding zijn top. Alleen de snelheid in Spaarndam is bedroevend. Ik heb een effectieve verbinding van 1,5Mb (betaal voor 4Mb) en sneller schijnt niet mogelijk te zijn, vanwege de afstand tot de centrale. Ik overweeg over te stappen op de kabel, dan is 20Mb geen probleem, maar moet dan in mailboxen en kwaliteit inleveren. Ben er nog niet uit.
 
Ervaring in Spaarndam van Goos geschreven op 29 juni 2010
8
 
Wij zijn nu zo'n 2 jaar bij XS4ALL voor onze ADSL internetverbinding. Eigenlijk zelden problemen mee gehad
 
Ervaring in Zwanenburg van Tessa geschreven op 24 juni 2010
7
 
Volgens mij heeft XS4ALL een griepje te pakken, snelheid is heel erg wisselvallig
 
Ervaring in Noordbroek van Udo van de Zande geschreven op 20 juni 2010
8
 
Zeer tevreden met XS4ALL. Prijs is laag en kwaliteit van internet is hoog. Wat wil je nog meer????
 
Ervaring in Zevenhuizen van Anhi geschreven op 13 juni 2010
6
 
Het lage rapportcijfer komt door de lage max snelheid en matige kwaliteit van de telefoongesprekken met digitale telefonie. Door de afstand tot de wijkcentrale moeten we het in de Hoeve doen met lage snelheden. Ik haal een constante 160kb/s maar heb wel een stabiele verbinding. In anderhalf jaar tijd geen storing gehad. Digitale telefonie via een dergelijke verbinding is niet optimaal, zeker niet als er tegelijkertijd nog iets wordt gedownload. Over XS4ALL ben ik zeer goed te spreken. In het begin meerdere malen (over de snelheid) contact gehad met de helpdesk. Je krijgt tenminste èchte techneuten aan de lijn en wordt niet direct met een kluitje het riet ingestuurd.
 
Ervaring in De Hoeve van Emiel geschreven op 10 juni 2010

Mei 2010

7
 
XS4all, prachtige helpdesk, kundige mensen en stabiel. Nadeel zonder aan te geven verkopen ze mij een 20 Mb internet terwijl na meten blijkt dat in de Reeshof Tilburg maximaal 8 Mb. te halen valt. Jarenlang voor niets een duur abonnement betaald. Inmiddels blijken ze ook een goedkoper abonnement van 20Mb te hebben die de helft kost maar dat hebben ze ooit zeggen ze gemeld. Kortom, 4 jaar lang 45 euro per maand te veel betaald. Dus een aanrader maar let wel op wat je afsluit. Zoek je snel internet kijk dan wat er haalbaar is want XS4all interesseert dat niets.
 
Ervaring in Tilburg van Willem II geschreven op 24 mei 2010
8
 
- zeer tevreden, ADSL geeft vrijwel nooit problemen. - na omzetten ISDN-2 naar ISDN-1 behalen we de max snelheid van 8Mb/s. - helaas is de (buiten)telefoniebekabeling verouderd en kunnen we niet naar hogere snelheden volgens XS4ALL. - en daar vervanging nog enkele jaren (!) kan duren overwegen we nu over te stappen naar \'de kabel\'.
 
Ervaring in Voorthuizen van Internetter geschreven op 12 mei 2010

Maart 2010

10
 
De volle snelheid waar we voor betalen en nooit last van storingen
 
Ervaring in Geleen van Robbiedobbie geschreven op 10 maart 2010

Februari 2010

8
 
flink wat moeten doorspitten maar nu heb ik mijn netwerk op orde en kan ik emule draaien zonder problemen en retesnel, de upload is wat aan de trage kant maar als de download eenmaal op gang komt; dikke prima!!!
 
Ervaring in Westhem van emule geschreven op 10 februari 2010
8
 
Nieuwe spamfilter is een uitkomst. Ben eindelijk van mijn pron af, kreeg iedere dag viagra aanbieding. Zo oud ben ik nog niet.
 
Ervaring in Nijmegen van tilroe geschreven op 2 februari 2010
8
 
Op mijn studentekamer in Amsterdam al goede ervaringen met XS4ALL en nu ook mijn ouders overstag. Goedkoper en sneller, verder geen problemen. Ook verhuizing was makkelijk, contract opgezegd en rest ging (bijna) vanzelf. Minpuntje was dat ze gelijk factureerden vanaf aanvraag, ouders niet blij mee, klacht ingestuurd en opgelost.
 
Ervaring in Deurningen van gjve geschreven op 1 februari 2010

Januari 2010

7
 
met goedkoopste abonnement al jaren tevreden, storingen bij XS4ALL zijn er bijna nooit en gebruik maar 1 mailaccount wat ook prima werkt. Enkel webmail is niet ideaal, imap ondersteuning werkt niet heelmaal flex.
 
Ervaring in Schinveld van verhage geschreven op 30 januari 2010
10
 
toet toet toet internet zoals het moet, lekker snel en lekker goedkoop, jammer alleen dat de rest van de mensen in Wouw zelf zo traag is muhahaha
 
Ervaring in Wouw van lokale gek geschreven op 6 januari 2010

December 2009

7
 
Na de scheiding hoop rotzooi aan papierwerk gehad, maar bij XS4ALL een hoop begrip en de administratie was rap op orde. Omgezet naar goedkoopste abonnement en dat werkt prima voor ons nu thuis.
 
Ervaring in Beek van bunny geschreven op 24 december 2009

November 2009

8
 
Jarenlang op kabel internet gezeten. Duur en een hele hele hele heeele irritante downloadlimiet, misschien paar GB per maand. Heb nu ADSL bij de XS4ALL en dat is naast snel ook goedkoop en zonder limiet, althans niet dat IK weet.
 
Ervaring in Arnhem van moviezone geschreven op 15 november 2009
8
 
Weet iemand hoe ik via XS4ALL een sneller abbonenment kan krijgen zonder zoveel extra te betalen??? Internetten gaat wel maar downloaden gaat te langzaan maar mijn zin.
 
Ervaring in Zeijen van PLEASE geschreven op 3 november 2009

Oktober 2009

9
 
Noem mij een XS4ALL fan maar ik ben er erg tevreden over, helpdesk kundig en de producten op orden. Kijk er ook TV mee en bel er via, XS4ALL kan bij mij niet meer stuk. Had alleen graag wat meer internationale zenders in hun pakket, maar ja overleven we ook wel weer.
 
Ervaring in Mantgum van Arie Ridder geschreven op 4 oktober 2009

September 2009

8
 
Kijk dat ADSL vind ik niet zo spannend maar ik kan nu gemakkelijk een backup draaien en online wegzetten. Dat kost een paar uur per nacht maar verder dus ideaal, moet je niet aan denken dat we nog moesten inbellen mensen. Prima dus en geen limieten voor uploaden enzo, ideaal.
 
Ervaring in Wogmeer van Jan L. geschreven op 28 september 2009
8
 
3x van provider gewisseld in een paar jaar tijd maar nu bij XS4ALL, voor 19.95 per maand euro gewoon internetten zonder poespas en dus ookd at het werkt
 
Ervaring in Termunten van cjan geschreven op 13 september 2009

Augustus 2009

7
 
eigenlijk al een paar jaar adsl via XS4ALL en dat ik niet overstapt komt door weinig storingen, goede prijs en gewoon goede dienst dus bewijzen ze, nadeel is maximaal aantal e-mailadressen… straks de kids uit huis scheelt, maar toch
 
Ervaring in Odijk van van damme geschreven op 20 augustus 2009
7
 
ADSL via XS4ALL in Maastricht, voor mij a; goedkoop b; betrouwbaar en c; nu per maand opzegbaar. Dus ben tevreden, niet echt over hun digitale tv kijken maar goed kan aan de tv liggen; ook niet de jongste zeg maar
 
Ervaring in Maastricht van timmerman geschreven op 1 augustus 2009