Internet in Geleen

Glasvezel, ADSL of kabel in Geleen? Wij helpen u kiezen. Lees de ervaringen van anderen met providers in Geleen of vergelijk de aanbieder van uw keuze door bijvoorbeeld het doen van een speedtest.

Een 100% onafhankelijk overzicht van alle breedband mogelijk in uw regio inclusief reviews van providers zoals KPN en CanalDigitaal, snelheden en meer.

ADSL in Geleen

ADSL internet in Geleen wordt helaas niet aangeboden.

Kabelinternet in Geleen

Helaas wordt kabelinternet in Geleen niet aangeboden.

Interactieve TV in Geleen

Digitale tv is steeds vaker vaak interactief. Opnemen, terugspoelen, pauzeren of on demand tv-programma's kijken. Het is allemaal mogelijk. Bekijk hier alle opties voor interactieve tv in Geleen.

Provider Ervaring
Maand
 
44444
14 ervaringen
19,95
*
»

Glasvezel in Geleen

In Geleen is er nog geen glasvezel beschikbaar.

Wi-Fi in Geleen

Wi-Fi is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het gebruik van mobiel internet is daardoor niet altijd noodzakelijk. De beschikbare Wi-Fi punten in Geleen zetten wij voor u op een rij.

Provider Locatie  
McDonald's Geleen »
Fon van aap500 »
Fon van Boonie »
Fon van eye4yourvision »
Fon van foneroacRbDhLiaT »
Fon van guustaaf »
Fon van jannenl »
Fon van JERO79 »
Fon van Roesink.TK »
Fon van rudge79 »
Fon van Stifler1976 (restaurant) »
Fon van TubaWimke »
Fon van veynor »
Fon van WHIZZZY »
Fon van willemkrul »

Ervaringen van anderen in Geleen

Internet in Geleen krijgt een gemiddelde beoordeling van een 5.5 gebaseerd op 2 ervaringen met een provider in Geleen. Deze reviews zijn geschreven door de inwoners van Geleen.

1
 
XS4ALL was ooit een goede internet provider met een gedegen helpdesk waar men wist waarover men sprak. Technisch goed onderlegd en zonder flauwekul. Hoe anders is echter nu XS4ALL. De helpdesk bevat intussen mensen die niet weten wat een bridge is, of een modem of router. Ze maken allerlei afspraken en beloftes om maar klanten binnen te halen, om vervolgens hier niets van waar te maken en men dan ook nog verplicht om het jaar vol te maken anders moet je een slotnota betalen. Want men kan 'toevallig' ineens de gemaakte afspraken niet meer terugvinden. Voor het geld krijg je dezelfde behandeling en service van bij de allergoedkoopste (misschien nog zelfs slechter), maar bij XS4ALL betaal je wel de hoofdprijs.
 
Ervaring over XS4ALL van AngeloMachils geschreven op 17 maart 2017
10
 
De volle snelheid waar we voor betalen en nooit last van storingen
 
Ervaring over XS4ALL van Robbiedobbie geschreven op 10 maart 2010

Speedtest in Geleen

Internetproviders beloven vaak standaard snelheden, maar worden deze ook wel behaald? De up-, downloadsnelheid en ping zijn vaak afhankelijk van allerlei omstandigheden. Bekijk hieronder hoe snel het internet is van uw provider in Geleen.

Provider Download Upload Ping
16,87 Mbps 0,84 Mbps 33 ms
82,70 Mbps 10,20 Mbps 20 ms