XS4ALL

Veel gehoord over XS4ALL? Lees onze 105 ervaringen over XS4ALL, nuttige reviews alvorens u ADSL of andere diensten afneemt.

XS4ALL is al 105 beoordeeld en krijgt hierdoor het gemiddelde cijfer van 6.6. Deze XS4ALL reviews zijn gerelateerd aan woonplaatsen in Nederland, zo krijgt u altijd ervaringen welke echt nuttig zijn voor uw omgeving.

Heeft u zelf een ervaring met ADSL, digitale telefonie of digitale televisie via XS4ALL? Deel ze via Internet & ADSL en help andere consumenten kiezen.

Februari 2014

9
 
Hallo, mijn ervaring met Xs4all is .Kan ik best als prettig ervaren. Tot heden hebben zijn mijn altijd netjes geholpen als er een probleem was ik heb een basis internet pakket voor 30.50 per maand en dan krijg je 8mb snelheid en 4 mb upload snelheid deze snelheden worden makkelijk overtroffen hier heb soms snelheden van 12mb en 5 mb upload dus krijg meer. En soms zijn er kleine storingen maar die neem ik maar op de koop toe want voor die 30.50 in de maand ben ik wel zeer te vrede. Nu is het zo ik stap deze week over maar blijf wel bij xs4all ,dan word mijn internet snelheid verhoogd naar ruim 40 mb en 4 mb upload! Ik ga ervan uit dat ik deze snelheid die Xs4all dan belooft ook wel haal! ik krijg nu op 8 mb al 12 mb, Goed is mijn Ervaring tot nu heden met Xs4all. 
Ervaring in Noordwijk aan Zee van Webje

Januari 2014

2
 
De snelheidstest gaf aan dat ik op mijn adres een max kon halen van 40mbs. Na overstap van mijn 8mbs abo naar 40mbs blijk ik in werkelijkheid maar 17mbs te behalen. Overigens door de klantenservice wel goed geholpen. Zit helaas een jaar vast aan deze abo maar daarna toch echt de overstap naar Ziggo. 
Ervaring in Zoetermeer van Gieles
1
 
Ik heb de laatste update gedaan van mijn modem van xs4all .nou ik heb er spijt van als haar op mijn hoofd als ik aan het downloaden ben kan ik niets meer met skype dat is nooit zo geweest .het gaat hier om de fritzbox 7040 jammer dat het zo gaat. 
Ervaring in Gouda van Gerard
7
 
Prima verbinding maar download boven 12Mb krijg ik niet. Wanneer komt er nu glas naar mijn meterkastje? Ik wacht vol ongeduld. 
Ervaring in Moordrecht van Onnor

December 2013

1
 
XS4ALL adverteert een aanbieder van grote snelheden te zijn, maar dit is volstrekt afhankelijk van de kabels en andere hardware van KPN. In Amsterdam waar ik woon is de downloadsnelheid soms niet meer dan 1 MB (gemiddeld 9 mb. Jaren te veel betaald voor een snel pakket. Service is overigens goed.  
ervaringen_provider_item_details_html_3
5
 
ADSL in Zeist wordt steeds langzamer. Begon 4 weken geleden met 18 Mbit, maar nu blijft het op 10 Mbit, wat ik ook doe met het modem. XS4ALL biedt het aan als "40 Mbit" dus dat valt tegen. 
Ervaring in Zeist van Bram
1
 
Neem niet XS4ALL. De beloofde snelheid en service is ver te zoeken. Het is sneller verkocht dan je klacht is verholpen. 
Ervaring in Zoetermeer van Ice
1
 
Helaas is in albrandswaard weinig of niets mogelijk. ADSL 20Mb is het hoogst haalbare. Het monopolie beleid van caiway en de gemeente is daarvan de grootste oorzaak. We hopen allemaal dat het straks met glasvezel beter wordt maar we vrezen allemaal het ergste. Met een monopolie van CIF zullen we weinig opschieten vrees ik. 
Ervaring in Poortugaal van PieterP

Oktober 2013

4
 
Werkelijke snelheid véél lager dan beloofde snelheid. ( 9 i.p.v. 40 ) Snelheid is te laag om HD televisie + Internet te gebruiken. 
Ervaring in Velserbroek van Burgelaar

Augustus 2013

1
 
Overgestapt naar XS4ALL met de belofte van een sneller internet tot 40mbit voor 40 euro/maand, blijkt achteraf maximaal 20 haalbaar te zijn in Den Bosch. Als dit vooraf zou worden gecommuniceerd was ik nooit overgestapt, je reinste oplichting dus. Kan een jaar niet opgezegd worden, XS4ALL weigert alle medewerking. Jammer dat een XS4ALL met haar goede reputatie zo onbetrouwbaar blijkt! 
Ervaring in Den Bosch van Rob
4
 
Van Xs4all heb ik een abonnement voor 40 Mb/s, de geleverder snelheid is ongeveer 16 a 17 Mb/s Tja..ik heb reden om ontevreden te zijn. Nu maar eens kijken of ze mijn e-mail beantwoorden :) 
Ervaring in Groningen van Slechte snelheid
9
 
XS4all blijft een dure, maar zeer prettige internet provider. Kwaliteit is daar nog steeds het belangrijkste voor de klant. 
Ervaring in Amsterdam van Spuis

Juli 2013

2
 
Ivm verhuizing in november 2012 overgaan van kabel ZeelandNet naar Xs4all VDSL.. Wat een afgang. Jaren bij Zeelandnet en nooit storingen en altijd beloofde snelheid. XS4all is een groot tranendal. Er wordt slecht 1/4 van de snelheid gehaald. Bijna dagelijks ligt modem er uit en weer herstarten. Vele malen gebeld met Xs4all, maar geen oplossing. Men verschuilt zich achter het feit dat men geboden snelheid niet kan garanderen. Onbegrijpelijk dat deze KPN-dochter zo hoog scoort bij de Consumentenbond. Het is en blijft een ramp. Stap direct na contractperiode over. Wees gewaarschuwd. 
Ervaring in Gouda van Flyer
2
 
Slechte voorlichting XS4ALL. Hun snelheidscontrole geeft aan dat je 40mbps pakket aan kan, terwijl behaalde snelheid rond de 20 ligt. Via snelheidscontrole van andere provider heb ik later gezien dat dit dus echt maar maximaal 22 mbps is en ook de monteur van XS4ALL bevestigde dit na controle met netwerkploeg. Daarom 2 sterren; ze sturen in ieder geval een monteur als je je beklag doet. Je kunt er ook niet meer vanaf. Waardeloos dus. Veel geld voor weinig bandbreedte. Als het aan mij ligt had ik nooit voor de zo betrouwbaar lijkende XS4ALL gekozen als ik dit wist. 
Ervaring in Den Bosch van Glasbengel

April 2013

6
 
In het begin erg goed, vanaf begin 2013 wordt het steeds langzamer en langzamer. 
Ervaring in Mook van Eddy

Maart 2013

1
 
Na 14 maanden de Fritzbox bruikleen modem defect. XS4ALL gebeld, blijkt dat ze hetzelfde modem alleen nog maar bij glasvezel leveren. Medewerker van XS4ALL adviseert om maar op Marktplaats te gaan zoeken voor een ander modem. Ik heb gelijk opgezegd. Nu via andere provider 3x zo snel internet en nog veel goedkoper ook. Ik ben blij dat het modem stuk ging. 
Ervaring in Rotterdam van ger

Januari 2013

2
 
Ben al sinds 1999 bij Demon, later overgenomen door XS4ALL. De snelheid is nog dezelfde als 14 jaar geleden (1.4 Mbps). We zitten bijna 5 km van de KPN Centrale. Dat verklaart veel, maar niet dat de prijs van dit supertrage internet dan toch verdubbelt in een paar jaar tijd. 
Ervaring in Aalsmeer van P.K.
4
 
Toen ik wilde overstappen van het basis pakket van xs4all naar een snellere versie was alles mogelijk. Na de overstap kom ik er echter achter dat de download 16mb is (ipv 40mb) en de upload is 1mb (ipv 4mb). Niks aan te doen,jammer,helaas, ander commentaar heeft XS4ALL niet. 
Ervaring in Rosmalen van 40mb download / 4mb upload : NIET DOEN
6
 
Nu meer als een halfjaar bezig om de beloofde internetsnelheid te verkrijgen in Achterwillens. Helaas, helaas als je contact opneemt met XS4ALL dan lijkt het wel of de medewerker een robot wordt, telkens wordt dan het zelfde verhaaltje verteld, we gaan het aanvragen. Ik ben bang dat ze geen internetverbinding hebben met KPN, zouden ze eens moeten regelen. Een aanvraag ergens voor doen zou toch geen probleem moeten zijn lijkt mij. 
Ervaring in Gouda van Spookje

Oktober 2012

3
 
Aan de provider ligt het niet, maar het koper draadje van KPN is ver heen. Soms halen we 5Mb, maar streaming kan je vergeten voor 22.00 uur. Internet valt regelmatig uit en is onbetrouwbaar. Kabel kan niet zegt men, maar we zien wel de aansluitbox staan. 
Ervaring in Hoenzadriel van wombat

Juli 2012

5
 
Ben al even aantal jaar bij xs4all, zeer tevreden over de provider. Het probleem is dat de Exchange naar het internet in Muiden staat dat hier minstens 5KM vandaan licht. Dat dan door een verouderde koperdraad, dit helpt niet ter bevordering van de stabiliteit en snelheid (elk jaar verhogen ze de snelheid maar ik ga er niks op vooruit).  
Ervaring in Muiderberg van Jeroentje

April 2012

1
 
Hele hele slechte ervaringen, de KPN/XS4ALL lijn voldoet niet. Haalt hoogstens 4 Mb. Klapperende telefoonlijnen. Internet en telefoon via XS4ALL zijn een en al ellende, en wat een slechte helpdesk! Ook moet je alle kosten betalen, zelfs als er een modem stukgegaan is. Waardeloze service. 
Ervaring in Delfgauw van Jee

Maart 2012

3
 
Na de upgrade van ADSL verbinding is mijn verbinding omlaag gezet naar 4Mbit ipv 6Mbit. Er is geen rede hiervoor gegeven er wordt alleen aangegeven dat ik niet meer snelheid kan halen. Dit is raar want ik had meerdere jaren 6Mbit.. 
Ervaring in Vianen van T
8
 
Sinds 2011 VDSL (20 MB) via xs4all. Max 40 Gb is mogelijk. Aanvraag gedaan voor Glasvezel. Als er genoeg mensen zijn komt het ook. 
Ervaring in Delfgauw van Frank

Januari 2012

2
 
Internet en Heteren zijn twee dingen die niet goed samen gaan. Als je lekker wilt kunnen internetten moet je zeker niet in Heteren gaan wonen. KPN is vergeten een wijkcentrale in Heteren te bouwen en je bent hier dus aangesloten op Driel. Kabel is ook niet mogelijk dus internetten is hier altijd drama. Ben al bij de derde provider en de ene is nog slechter dan de andere. Haal nu een download snelheid van 380 Kbps. Dit zijn snelheden uit de vorige eeuw, in deze moderne tijd met de nieuwe websites is het 100 voudige wel aardig. Het downloaden van grotere bestanden en het uploaden hiervan kun je helemaal wel vergeten, kost je een paar dagen voor het binnen is. Ben je dus afhankelijk van een goede internet verbinding voor je werk ofzo, ga dan ergens anders wonen dat scheelt veel frustratie. 
Ervaring in Heteren van Robin