XS4ALL biedt bescherming met F-Secure

Provider XS4ALL biedt klanten voortaan antivirus en beschermingssoftware via F-Secure. In de toekomst zijn naast Windows gebruikers ook Mac-gebruikers beschermd tegen malware en cybercriminaliteit.

Gratis bescherming voor klanten van XS4ALL
Gratis bescherming voor klanten van XS4ALL

Internetprovider XS4ALL zegt de eerste provider te zijn die klanten beschermd tegen malware en cybercriminaliteit. Met het nieuwe pakket van F-Secure zijn niet alleen Windows gebruikers beschermd, ook Mac-gebruikers zullen met dit pakket beschermd zijn tegen malware. Voorheen waren alleen Windows gebruikers gratis beschermd bij XS4ALL.

De F-secure software is gratis beschikbaar voor XS4ALL klanten en kan op drie computers geïnstalleerd worden. Het pakket van F-Secure kwam onlangs samen met BitDefender het beste uit de test van AV-Comparatives. AV-Comparatives is een onafhankelijke testorganisatie die geregeld verschillende testen uitvoert onder antivirus-pakketten. Eerder liet Theo de Vries, directeur van XS4ALL, weten dat internetbeveiliging ene onderwerp is dat bij XS4ALL hoog in het vaandel staat. De diensten van F-Secure worden geleverd aan meerdere service providers, wat neerkomt op 90% van de internetgebruikers in Nederland.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 26 oktober 2011.