T-Mobile past tarieven en snelheden internet aan

ADSL internet wordt duurder bij internetprovider T-Mobile. Naast verhoging van de tarieven, worden ook de internetsnelheden opgeschroefd. Ook de glasvezelabonnementen gaan op de schop.

T-Mobile verhoogd de tarieven van zijn internet
T-Mobile verhoogd de tarieven van zijn internet

T-Mobile heeft zijn internetpakketten aangepast. Voor de ADSL pakketten gaan niet alleen de tarieven omhoog, maar ook de snelheden. Bij glasvezel verandert er weinig, behalve dat het 20/20 Mbps pakket komt te vervallen. De ADSL internet pakketten komen er als volgt uit te zien:

Internet 20
Snelheid blijft gelijk
Oud tarief € 23,50
Nieuw tarief € 27

Internet 50 
Snelheid stijgt van 40 Mbps naar 50 Mbps
Oud tarief € 26,50
Nieuw tarief € 27,50

Internet 100
Snelheid stijgt van 80 Mbps naar 100 Mbps
Oud tarief € 33,50
Nieuw tarief € 29,50

Televisie T-Mobile

T-Mobile wijzigt niets aan de prijs van het televisie abonnement, maar voegt wel extra HD kanalen toe aan het basispakket. Als extra actie ontvangen T-Mobile Thuis klanten die zich voor eind september aanmelden bij Fox Sports Compleet dit de eerste maand gratis.

Telefonie
Het vaste tarief per maand voor telefonie blijft ongewijzigd. Wel wordt het gebruik van de vaste telefoon duurder. Zo gaan zowel het starttarief als het minuuttarief iets omhoog.

Vergelijken loont!
Het vergelijken van uw internetabonnement loont. Via Internet & ADSL houden we u op de hoogte van de mogelijkheden in uw regio, zodat u direct kunt beginnen met besparen. Doe ook mee en start een speedtest of deel uw ervaring met anderen.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 17 augustus 2017.