Tele2: Mobiel internet voor tablet

Internetprovider Tele2 gaat prepaid data-abonnementen introduceren voor tablet-pc's. Consumenten kunnen kiezen uit een dag-, week-, maand-, of kwartaalbundel.

Tele2 introduceert prepaid data-abonnementen voor tablets.
Tele2 introduceert prepaid data-abonnementen voor tablets.

Tablet pc's zijn een nieuwe trend in het computerwereldje. De iPad van Apple is door veel mensen een zeer gewild apparaat. Dit apparaat is thuis wel aan te sluiten op een netwerk, maar moeilijk mobiel te gebruiken. Tele2 wil dit door middel van prepaid data-bundels op een simkaart wel mogelijk maken.

Tele2 maakt voor haar diensten gebruik van het netwerk van T-Mobile. Klanten die gebruik willen maken van de nieuwe dienst moeten een microsim kopen voor vijf euro. Daarna kan gekozen worden uit verschillende pakketten. Bij alle pakketten zijn de download- en uploadsnelheden gelijk na,elijk 3,6 Mbps en 384Kbps.

Een dagpas kost 99 eurocent en heeft een datalimiet van 10MB. Als de limiet bereikt is wordt de verbinding automatisch verbroken. Een weekkaart kost 5,99 euro en heeft een limiet van 70MB. Een maandkaart kost 22,99 euro en heeft een limiet van 300MB. De kwartaalkaart kost 59,99 euro en biedt gebruikers een limiet van 900MB in 3 maanden.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 07 april 2011.