Sneller ADSL bij KPN vanaf april

Vanaf 1 april gaat KPN de snelheden verhogen voor het Basis en Extra ADSL-abonnement. De prijzen voor de abonnementen blijven gelijk, Interactieve TV wordt wel duurder.

Sneller ADSL bij KPN zonder extra kosten.
Sneller ADSL bij KPN zonder extra kosten.

Abonnees van KPN welke nu en Basis-abonnement hebben downloaden straks met 8 Mbps in plaats van 4 Mbps, het Extra-abonnement kent ook een verdubbeling van de downloadsnelheid, van 8 Mbps naar 16 Mbps.Ook de Internet- en Internet Plus Bellen pakketten krijgen een snelheidsverhoging zonder dat hier extra voor betaald hoeft te gaan worden. Het allerduurste abonnement voor ADSL van KPN, Premium, kent geen snelheidsverhoging of prijsverlaging.

Interactieve TV via KPN zal wel duurder worden maar ook worden uitgebreid. Zo zal het basispakket 5 eurocent duurder worden, maar het Pluspakket 2,50 euro en Eredivisie live 2,55 euro.

Abonnees welke Internet Plus Bellen gebruiken zullen ook meer gaan betalen voor bellen naar vaste nummers terwijl bellen naar mobiele nummers goedkoper wordt. Het starttarief voor ieder gesprek is van 5 eurocent naar 10 verhoogd.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 23 februari 2010.