XMS

De reviews over XMS en glasvezel zijn ervaringen van (ex-) abonnees van XMS, we hebben er in totaal 5 beschikbaar.

Glasvezel via XMS (ook wel XMSnet) is al 5 beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 6.2. Heeft u zelf al ervaringen met XMS? Laat dan uw ervaring achter op Internet & ADSL, want met uw ervaring kunnen andere consumenten een betere keuze maken.

Oktober 2014

1
 
Kan in 2014 een adreswijziging aan je provider XMSNET nog 4 - 6 weken in beslag nemen? Volgens XMSNET kan hier niets aan veranderen. Ook krijg ik naast een automatisch antwoord van hen geen echte reactie en zijn er in ieder geval geen stappen met mijn adreswijziging per mail ondernomen. Terwijl je per direct kan worden aangesloten? Adreswijziging aan alle instellingen geeft geen probleem en bij XMSNET wel, omdat het volgens hun zeggen om glasvezel gaat en dit duurt lang. De glasvezelkabel hoeft niet omgelegd te worden voor mijn verhuizing en volgens mij is het een druk op de knop. Misschien 2 drukken op een knop. Waar zijn ze mee bezig. Heeft 1 van jullie een betere ervaring met een verhuizing met zijn provider? Dan hoor ik graag welke provider je hebt. Groet,teleurgesteld en wanhopig, want hoe moet je kunnen internetbankieren, mailen, bellen en tv kijken? Terwijl je midden in een verhuizing zit en alle contacten via de mail verlopen.
 
Ervaring in Hoogland van teleurgesteld geschreven op 28 oktober 2014

Maart 2013

3
 
Als alles goed gaat geen probleem, maar reken niet op de helpdesk! Drie maanden geen e-mail en XMS was niet te bereid ook maar iets te doen ofschoon ze zelf een aantal instellingen intern hadden verandert en daar zeer gebrekkig over communiceerden. Had het gevoel dat er niemand was die terzake kundig was als je ze al aan de telefoon kon krijgen.
 
Ervaring in Wijchen van adept geschreven op 27 maart 2013

Augustus 2011

9
 
Als 1 van de eersten XMS glasvezel genomen en geen spijt. Bellen, televisie kijken en gewoon een internetverbinding waar je U tegen zegt. Prijs is aan de hoge kant, maar het waard bij een beetje groot gezin en als je goede kwaliteit TV+telefonie waardeert.
 
Ervaring in Diemen van Arjan geschreven op 12 augustus 2011

December 2010

9
 
Een deel van Bussum beschikt sinds enkele jaren over glasvezel waar XMS zijn diensten op aanbied. De snelheid down/up van 50Mbit word bijna altijd gehaald.
 
Ervaring in Bussum van MH geschreven op 19 december 2010
9
 
Weer zo'n site die niet goed op de hoogte is van het aanbod is IJsselstein. Jammer dit, er is namelijk GLASVEZEL via KPN in IJSSELSTEIN! Oke niet voor iedereen maar toch.
 
Ervaring in IJsselstein van Willem geschreven op 18 december 2010