OnsBrabantNet

Heb jij ervaring met de dienstverlening van OnsBrabantNet? Laat het ons dan weten en deel jouw ervaring met internet, digitale televisie of telefonie met anderen.

Het vergelijken van internetproviders is niet altijd even gemakkelijk. Waar moet je allemaal op letten en wat vinden klanten zelf bijvoorbeeld van OnsBrabantNet? Wellicht dat de ervaringen van klanten je helpen bij de keuze voor een internetprovider. Hier lees je alle 2 ervaringen over OnsBrabantNet, daarbij scoort de provider gemiddeld het cijfer 7.0

Mocht je zelf ervaring hebben met de dienstverlening van OnsBrabantNet, dan kun je hier jouw ervaring eenvoudig met anderen delen.

September 2014

6
 
Nog niet zo heel lang klant bij Onsbrabantnet, maar voorlopig tevreden. erg blij met de snelheden die ik binnenhaal met glasvezel. Heb zelf een abbo met 100 mb/s, filmpje is daarmee zo binnen!!
 
Ervaring in Helmond van Hennie P. geschreven op 10 september 2014

Juli 2011

8
 
Deze site is niet aangepast. Voor de bebouwde kommen van Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout (gemeente Laarbeek) ligt al 2 jaar de glasvezel tot in de meterkast in het huis of bedrijf. Internet supersnel, TV-radio kwalitatief zeer goed en telefonie werkt ook goed, behalve het ontbreken van enkele faciliteiten.
 
Ervaring in Aarle-Rixtel van Johnny geschreven op 2 juli 2011