Online

Internet via Online? Lees de 88 reviews over Online en leer van andermans ervaringen welke Online het cijfer 6,1 geven.

De provider Online heeft al 88 ervaringen op Internet & ADSL. Dankzij deze reviews over ADSL, digitale telefonie en digitale televisie van Online heeft deze provider een 6.1 gekregen.

December 2016

7
 
Tot zover goed
 
Ervaring in Zoetermeer van Bert vanden Bosch geschreven op 7 december 2016

Augustus 2015

1
 
De download snelheid hoort te liggen op 30 Mbps. Ik ben nu geforceerd over te stappen naar een andere provider door Online in verband met de teleurstellende snelheid.
 
Ervaring in Amsterdam van Vinneh4 geschreven op 14 augustus 2015

April 2015

8
 
Al jaren tevreden klant bij Online! Hier in Drachten haal ik 8Mb/s wat voor ons prima werkt. Verder nooit problemen gehad.
 
Ervaring in Drachten van Rooni geschreven op 28 april 2015
1
 
Ik begin langzaam GEK te worden hier van het trage internet!
 
Ervaring in Amsterdam van link geschreven op 20 april 2015

Maart 2015

6
 
Downloaden gaat redelijk vlot, echter verbinding maken met internetwebsites gaat laatste dagen bijzonder traag.
 
Ervaring in Almere van Arthur geschreven op 31 maart 2015

Januari 2015

8
 
Van de gecontracteerde 30 Mb/sec krijg ik er een ruime 20. Helemaal niet verkeerd, en bijna 2x zoveel als dat ik bij XS4all over hetzelfde lijntje met een vergelijkbaar contract kreeg. Aan het lijntje lag dat dus niet. Bij online.nl krijg ik meer waar voor mijn geld, al haal ik nog niet het maximaal mogelijke binnen mijn contract. Maar ja, afstand tot centrale en zo he...dat hebben alle providers nu eenmaal. Ben heel tevreden over online.nl. Als het nou alleen nog mogelijk was om te voice-ip te gaan bellen kregen zij nog een ster extra. Maar dat kun je bij online.nl voorlopig wel op je buik schrijven.
 
Ervaring in Moordrecht van odv geschreven op 28 januari 2015

September 2014

7
 
Het internet is niet zo snel maar er zijn bijna nooit storingen. Het tv kijken gaat via een digitale antenne. Het stoort af en toe maar de meeste tijd werkt het goed. Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
 
Ervaring in Schinnen van Mark M. geschreven op 24 september 2014

Juli 2014

1
 
ik heb 30mb maar krijg maar 15 :(
 
Ervaring in Almere van lulo geschreven op 2 juli 2014

Juni 2014

4
 
Ik betaal voor 30 Mb, maar krijg ik 14,6 Mb. En Interactieve TV doet het ook niet. Volgen telefoniste woon ik op 1200 meter vanaf de centrale. Ben van plan om over te stappen, maar welke is aanbevolen?
 
Ervaring in Wierden van Khosrov geschreven op 26 juni 2014

April 2014

6
 
Ik betaal voor 20Mb/s (=2MB/s). Ik zit aan het eind van een telefoonkabel op 1100m van de centrale. Als ik geluk heb, krijg ik 4Mb/s (=400kB/s). Geef mij maar glasvezel.
 
Ervaring in Sassenheim van DickSassem geschreven op 17 april 2014

Februari 2014

3
 
Laatste tijd heel veel storingen, geen internet.
 
Ervaring in Aalten van henkie geschreven op 25 februari 2014

September 2013

1
 
Ga niet in zee met Online. Beloven veel, overstap duurt eindeloos lang, resultaat is geen enkele snelheidsverbetering.ZEKER NIET AAN TE RADEN.
 
Ervaring in Boven-Hardinxveld van dvbhrvdk geschreven op 21 september 2013

Mei 2013

3
 
Zeer trage verbinding op postcode 3257LH.
 
Ervaring in Ooltgensplaat van Richard Bénard geschreven op 16 mei 2013

April 2013

5
 
Wij wonen in Skarl. Hier is de internetsnelheid abnormaal laag. Op dit moment 1,9 mb/sec. Dit geeft veel irritatie, aangezien de meest toepassingen een veel hoge snelheid vereisen. Daarbij komt nog eens dat Online 4 MB en 20 MB in hun pakket hebben. Wij moesten 20 MB nemen en er bestond geen mogelijkheid het 4 MB abonnement te nemen, ondanks dat de geleverde snelheid maar op 1.9 MB zit. Dus op naar een snellere verbinding, ook voor de buitengebieden. En bij Online gaarne een klantvriendelijker oplossing.
 
Ervaring in Koudum van Jan Digitaal geschreven op 18 april 2013

November 2012

4
 
In de ochtend liggen we er vaak uit, geen reden aan te wijzen zo schiet het natuurlijk niet op.
 
Ervaring in Groessen van dixicana geschreven op 16 november 2012

Januari 2012

9
 
Wij zijn oversgestapt naar Online en sinds de meivakantie. Het is dat we moesten wachten tot we mochten overstappen, anders hadden we dit al veel eerder gedaan. Ook nu zijn we nog steeds tevreden gebruikers. Groeten van Mieke en Hans uit Oijen.
 
Ervaring in Oijen van Mieke en Hans geschreven op 31 januari 2012
8
 
Online is een goed product, maar kan de beloofde snelheid niet altijd waarmaken. Maakt mij op zich niet zoveel uit, zolang de prijs er maar naar is.
 
Ervaring in Harskamp van W. Zandee geschreven op 17 januari 2012
7
 
Voor een lage prijs vind ik wat ik krijg van Online helemaal zo gek nog niet. Daarom geef ik deze provider een 7. Tja, als ik meer en beter zou willen moet ik nu eenmaal dieper in de buidel tasten en daar heb ik nu geen zin in.
 
Ervaring in Leiderdorp van Jordy Vermeulen geschreven op 11 januari 2012

December 2011

2
 
Absoluut een aanfluiting en geen aanrader om deze provider te kiezen. Via een site gevonden, telefonisch contact gehad en vervolgens gezegd dat we geen abonnement wilden vanwege betalingsmogelijkheden, maar ze hebben zelf alles doorgezet en we waren lid. Maargoed, ze zijn goedkoop. Daarmee heb je ook alles gezegd. Klantenservice na lange tijd te bereiken, onnodige vragen en welke afdeling je ook wil hebben, je krijgt toch dezelfde persoon aan de lijn....dus KASSA voor de extra inkomsten van de dure servicelijn! Zelf maandelijks geld overmaken wordt moeilijk overgedaan, ze zijn zeer snel met afsluiten, vervolgens aansluiten duurt nog dagen extra, terwijl geld al lang binnen is, maar dat is teveel werk allemaal schijnbaar. Ook hebben we een verkeerd betaalref. gehad van medewerkerservice desk, gevolg...alles netjes betaald en Online sluit gewoon af omdat ze het foute nummer niet vinden. Overzichten van facturen die online staan zijn zeer onduidelijk en wazig...je weet nooit wat je nu echt moet betalen...... Kortom, een zeer dikke onvoldoende en we hebben er spijt van ooit met deze provider in zee te zijn gegaan. Mooie praatjes, maar hebben ze je eenmaal binnen dan ben je een stuk oud vuil.
 
Ervaring in Baarlo van Baarlo geschreven op 29 december 2011
8
 
Mijn vader zei altijd "je moet je oude schoenen niet weggooien voor je nieuwe hebt!" Aangezien ik nu internet van Online heb, gooi ik mijn kabel bij het grof vuil!
 
Ervaring in Glane van Annete Lammers geschreven op 18 december 2011
8
 
Gaat op zich wel goed zo, alles begint weer een beetje normaal te lopen, snelheden gaan iets omhoog… Online is goed bezig.
 
Ervaring in Edam van Erd23 geschreven op 11 december 2011
8
 
Ik haal niet de gewenste mbps, maar op zich is dit al ruim voldoende. Zolang de prijs van Online laag blijft vind ik het wel best zo.
 
Ervaring in Ossendrecht van Nick Steijn geschreven op 7 december 2011

November 2011

8
 
Geen enkel probleem gehad met de overstap naar Online. Installeren heb ik al vaker gedaan, dus had ik de handleiding niet eens voor nodig. De snelheid is top, niets te klagen dsu!
 
Ervaring in Boekend van R. Poortvliet geschreven op 27 november 2011
8
 
De modem was zo aangesloten met de duidelijke handleiding. Erg te spreken over de goede prijs / kwaliteit.
 
Ervaring in Noord-Scharwoude van HugoD geschreven op 26 november 2011
5
 
Als je veel geduld en doorzettingsvermogen heb, raad ik je aan Online te nemen. Wat een drama om over te stappen….Als ik dit van te voren geweten had, nooit van z'n leven!
 
Ervaring in Onderdijk van Lverschure geschreven op 26 november 2011
5
 
Ik denk dat ik maar ga solliciteren bij de helpdesk van Online; ze zetten je constant in de wacht of verbinden je tevergeefs door. Volgens mij is het daar makkelijk verdienen. Beetje spijt van mijn overstap…
 
Ervaring in Oostzaan van Neeltje Tuitert geschreven op 24 november 2011
2
 
Internet wordt enorm afgeknepen. Valt ook vaak kompleet weg voor een paar tellen en verbreekt dan je verbinding tijdens inlogsessies zowel op de pc als op de xbox360. Jammer dat je hier geen proefperiode van hebt, dan was ik nu niet voor een jaar lang genaaid.
 
Ervaring in Hattem van gert van tigchelhoven geschreven op 22 november 2011
10
 
Vrijwel geen storingen gehad. Wanneer een storing snelle hulp ontvangen. Defect apparaat? Werd direct een nieuwe opgestuurd! Topservice!
 
Ervaring in Puttershoek van mvb24 geschreven op 10 november 2011

Oktober 2011

8
 
De overschakelijk van mijn vorige abonnement naar mijn nieuwe abonnement van Online verliep gladjes. Binnen een halve dag was ik aangelsoten van de ene naar de andere provider. Ook nu na een week ben ik nog steeds tevreden over dit abonnement.
 
Ervaring in Cothen van Lonneke F. geschreven op 28 oktober 2011
9
 
Wij zijn tevreden met Online. Zelfs het installeren ging goed en het best is nog dat we met dit abonnement goedkoper uit zijn dan met het vorige, met hetzelfde soort abonnement. Groeten uit Nieuwegein. Piet en Nel.
 
Ervaring in Nieuwegein van Piet en Nel geschreven op 26 oktober 2011
3
 
Ik gebruik inmiddels bijna 2 jaar de adsl verbinding van 'online' en het is een drama. Spijt dat ik hier ooit voor gekozen heb. Iedere 5 minuten valt de verbinding weg. Als hij het al doet, is het enorm traag. Met regelmaat kost het 2 a 3 minuten om een eenvoudige pagina te openen. De 'helpdesk' van online geeft aan dat alles goed is met de lijn???? Kortom: niet zeiken. Gelukkig loopt het contract over 4 maanden af. Doe het niet. Bespaar u zelf een hoop irritatie.
 
Ervaring in Voorburg van Roboel geschreven op 26 oktober 2011
7
 
Het aansluiten van Online lukte niet, terwijl het eigenlijk heel eenvoudig zou moeten zijn. Gelukkig kon de dame van de helpdesk mij op afstand helpen en zo lukte het toch nog om de aansluiting te voltooien. Hulde voor deze service (al was ik nog tevredener geweest als het zonder hulp was gelukt ;-) )
 
Ervaring in Maasbree van Simon geschreven op 23 oktober 2011
8
 
Ik weet dat het illegaal is, maar zoals velen download ik graag films van internet. Meestal doe ik dit op wat minder drukke tijden en dan gaat dat prima met Online. De prijs vind ik allang best…veel goedkoper dan films kopen!
 
Ervaring in Windesheim van Marijn geschreven op 22 oktober 2011
6
 
De verbindingssnelheid van Online klopt niet. Soms valt het internet even uit, maar is dan wel naar een paar seconden terug. Best ok.
 
Ervaring in Hoogezand van Ilja-1984 geschreven op 19 oktober 2011
9
 
Geen klachten over Online. Installeren was niet moeilijk, questie van goed lezen. Snelheid is ook goed.
 
Ervaring in Oud Gastel van J. Minaart geschreven op 12 oktober 2011
8
 
Mijn ex-man had mijn internetabonnement opgezegd zonder dat ik er van af wist. Na een telefoontje aan Online had ik de dag daarna gelukkig weer internet. Ben blij dat ik van die vent af ben!
 
Ervaring in Leidschendam van Corrie1969 geschreven op 12 oktober 2011
9
 
Ik baalde enorm van de hoge kosten voor het abonnement wat ik had voordat ik eindelijk kon overstappen naar Online. Scheelt mij meer dan 100 euro per jaar!
 
Ervaring in Lage Vuursche van Maaike de Visser geschreven op 6 oktober 2011
5
 
Ik zit al jaren bij Online. Tot een paar maanden geleden had ik een snelheid van zo'n 12 Mbps. De laatste tijd is dat nog maar 10 Mbps, terwijl ik een abonnement heb van 20! De helft van de snelheid waarvoor ik betaal, heel vreemd hoe dat gaat hier in Kats.
 
Ervaring in Kats van Genept geschreven op 4 oktober 2011

September 2011

9
 
Ik heb internet van Online. Snelle levering en snel internet. De prijs van dit abonnement vind ik ok reëel.
 
Ervaring in Breezand van Zoë Huiskens geschreven op 27 september 2011
8
 
Bij ons in huis staan regelmatig 4 computers/laptops tegelijk aan. Geen enkel probleem voor Online.
 
Ervaring in Drieborg van Belinda geschreven op 21 september 2011

Augustus 2011

6
 
Bij Online zou onze internetsnelheid een stuk hoger zijn en beter van kwaliteit voor een lagere prijs. De lagere prijs klopt wel, maar van een hogere snelheid heb ik nog niets gemerkt… beetje jammer…
 
Ervaring in Sijbrandahuis van Btje Jammer geschreven op 21 augustus 2011

Mei 2011

1
 
slechte ervaring mee
 
Ervaring in Ter Apel van vincent geschreven op 14 mei 2011

April 2011

7
 
Voor het eerst in jaren dat ik echt tevreden ben over Online. Nu al 5 jaar klant, veel gedoe gehad, maar ze lijken de zaken eindelijk te verbeteren.
 
Ervaring in Bunnik van TonyM geschreven op 26 april 2011
3
 
Slecht. Verbinding is heel traag ze beloven een 20mbit maar haal 1.2 Mbps
 
Ervaring in Jonkersland van Jaid Maijer geschreven op 18 april 2011
6
 
En plotseling was mijn abonnement afgelopen, en dit werd niet zomaar verlengd door Online. Heel vaag verhaal, maar heb dus 2 weken zonder internet gezeten.
 
Ervaring in Diever van Leo17 geschreven op 7 april 2011

Maart 2011

6
 
Zo irritant, gaat het de hele tijd goed, wil ik inloggen om te internetbankieren dondert die verbinding er weer uit! Ik kan Online wel schieten!
 
Ervaring in Vlaardingen van Marianne geschreven op 26 maart 2011
6
 
Ik heb het duurste abonnement van Online, maar heb niet het idee dat ik waar krijg voor mijn geld. Snelheden zijn niet zoals beloofd…
 
Ervaring in Elsloo van User_name geschreven op 22 maart 2011
8
 
Ik kan lekker snel downloaden met Online. Zelfs met 3 man tegelijk op t zelfde netwerk merk ik niet echt dat ie langzamer wordt.
 
Ervaring in Boijl van Xavier 32 geschreven op 18 maart 2011
7
 
Net verhuisd van Maarsbergen naar de Maasvlakte, blijkt Online niet mee te kunnen verhuizen omdat ze daar geen dekking hebben. Toch bij deze mijn ervaring; was altijd erg te spreken over ze.
 
Ervaring in Maarsbergen van lotte_xx geschreven op 17 maart 2011
7
 
internet en bellen van Online is zeer goed. bijna nooit storingen Keep it up guys
 
Ervaring in Groningen van crimemaster geschreven op 4 maart 2011
6
 
Soms gaat het echt dagen goed, maar dan heb je soms van die dagen dat Online om de 5 minuten op non-actief gaat… Jammer hoor!
 
Ervaring in Akkrum van Henkie P geschreven op 2 maart 2011

Februari 2011

6
 
Het ging echt een hele tijd heel goed met Online, maar de laatste dagen begint de snelheid weer te schommelen… Groot onderhoud gaande?
 
Ervaring in Asten van W. de Bruin geschreven op 27 februari 2011
5
 
Slechte verbinding, lag volgens Online aan mij verouderde modem, dus een nieuwe besteld, maar nog steeds niet overal in huis bereik.
 
Ervaring in De Tike van Debje geschreven op 26 februari 2011
7
 
Ik ben zeer tevreden. Kan alles doen wat ik wil online en gaat ook redelijk snel. Hou vol Online!
 
Ervaring in Kamperveen van Alberto C geschreven op 24 februari 2011
1
 
Internet is super sloom. Maximaal 150 kb/s!
 
Ervaring in Heesselt van Ruben geschreven op 23 februari 2011
8
 
Nou hoorde ik van kennissen veel klachten over Online in Tull en 't Waal, maar ik heb nergens last van… Ik heb een snelle stabiele verbinding.
 
Ervaring in Tull en 't Waal van Piet-Jan geschreven op 22 februari 2011
8
 
Ik heb nog niet zo heel lang internet van Online. Ik ben best tevreden over de snelheid en stabiliteit van de verbinding.
 
Ervaring in Nieuwe Niedorp van Annetje P geschreven op 14 februari 2011

November 2010

4
 
De verbinding is onbetrouwbaar, en de helpdesk 99/100 x onkundig. Altijd ligt het aan je router, je pc, wat ze ook kunnen bedenken, terwijl de telefoon ook niet werkt?! Verschrikkelijke kwaliteit..
 
Ervaring in Enkhuizen van The_M geschreven op 29 november 2010

Oktober 2010

6
 
Is er in Schellinkhout wel fatsoenlijk ADSL? Had eerst Het Net, nu overgestapt naar Online, maar ook niet naar tevredenheid.
 
Ervaring in Schellinkhout van Janny geschreven op 5 oktober 2010
9
 
Yeah! Helemaal goed, nieuwe laptop, nieuwe provider, nieuwe start met goed internet. Go Online!!!
 
Ervaring in Zuna van OMFG geschreven op 4 oktober 2010

September 2010

8
 
Downloadsnelheid van 20.000 kbit per seconde! Jihaaa! Helemaal blij met mijn nieuwe abbonement van Online.
 
Ervaring in Gulpen van Lies geschreven op 26 september 2010

Augustus 2010

4
 
verschillende avonden al geen bereik, wil je iemand bereiken via de telefoon duur dit zoal 20 min.
 
Ervaring in Papendrecht van jan geschreven op 31 augustus 2010
7
 
Jiha! Online heeft zijn limieten verhoogd ;) dat maakt een mens nou echt gelukkig!
 
Ervaring in Lioessens van Marc geschreven op 24 augustus 2010
2
 
Ik vind het internet hier echt veels te TRAAG!!!
 
Ervaring in Moerdijk van drekes geschreven op 22 augustus 2010
7
 
Top! kan niet anders zeggen. Online internet werkt zeer goed en snel
 
Ervaring in Stieltjeskanaal van Peter Pan geschreven op 15 augustus 2010
6
 
Jammer dat Online geen constante snelheid kan bieden. Op het ene moment gaat t supersnel, en dan weer zit je je kapot te ergeren.
 
Ervaring in Vorden van Verloo geschreven op 2 augustus 2010

Juli 2010

7
 
Dankzij Online nu eindelijk fatsoenlijk internet.
 
Ervaring in Wijtgaard van Herman geschreven op 2 juli 2010

Juni 2010

6
 
Download snelheid is niet zoals beloofd. zou bij ons in Breukeleveen 14 mb zijn. betalen voor 20 mb. krijgen slechts 7 mb (getest via diverse Online testers)
 
Ervaring in Breukeleveen van Kilian van Dam geschreven op 26 juni 2010
5
 
Echt, te pas en te onpas word je eruit geflikkerd!
 
Ervaring in Kloosterhaar van Mari 1988 geschreven op 23 juni 2010
5
 
Waardeloze snelheden hier in Wapenveld… tijd dat Online of Het Net de snelheden weer eens kosteloos verhoogd!!!
 
Ervaring in Wapenveld van nono geschreven op 21 juni 2010
7
 
Overname van abonnement naar Online ging soepel en snel. Veel sneller dan verwacht...
 
Ervaring in Joure van Iris geschreven op 19 juni 2010
5
 
internet hier in de buiten ring van dinteloord is echt een ramp. soms doe je over een site al een half uur :-( niet te doen dus. geef mij maar glas vezel alles vernieuwd geen last meer van rotten adsl kabels en een stuk slenner als je het mij vraagt alleen maar voor delen toch naar delen laat het horen
 
Ervaring in Steenbergen van sander geschreven op 18 juni 2010
8
 
Die nieuwe snelheden van Online zijn helemaal goed! Zelfs hier in Midlum is de snelheid helemaal goed
 
Ervaring in Midlum van Lieke2010 geschreven op 12 juni 2010

Mei 2010

8
 
adsl van online werkt gewoon, maar 20mb shelheid halen ze niet, ca 8 mb.
 
Ervaring in Delft van useronline geschreven op 17 mei 2010

April 2010

7
 
Goedkoper? Goedkoper niet beter maar ook niet slechter. Gebruik Online nu 1 jaar en kan volgens mij opzeggen per maand, houdt hun misschien ook scherp. Weet het niet maar voorlopig ben ik wel tevreden, zal nog wel goedkoper kunnen maar ik bespaar me de rompslomp. Owja, heb ook een Online mailadres wat de hele familie kent, dus switchen ook niet handig.
 
Ervaring in Soesterberg van bouwman geschreven op 27 april 2010
8
 
lekker snel en betrouwbaar, en goedkoop internettten via Online. geen ervaringen met anderen, al jaren trouw lid van Online
 
Ervaring in Zwanenburg van heijboer geschreven op 10 april 2010
8
 
Internet werkt goed. Goedkoop en prima abonement bij Online, geen idee waarom maar als het werkt ga ik niet overstappen. Enkel veel spam via mijn Online mailaccount maar ja, outlook filtert een hoop ;-)
 
Ervaring in Nieuwolda van Poppe geschreven op 8 april 2010

Maart 2010

3
 
internet lijkt niet vooruit te branden hier in Nieuwe Pekela heb er volgens mij echt niet alleen last van, is dit nou adsl want hier wordt ik zogezegt niet vrolijk van, inbellen? dat lijkt me sneller gaan
 
Ervaring in Nieuwe Pekela van van mook geschreven op 4 maart 2010

November 2009

5
 
Nou noemen ze mij weleens droef maar hier wordt ik echt droevig van, downloaden van een film met 30kbps. Sorry hoor maar zit heel Burgwerd te downloaden ofzo? Droevig hoor…
 
Ervaring in Burgwerd van droeff20 geschreven op 20 november 2009

Oktober 2009

8
 
Was het eerst zo traag als een Lada nu lijkt het haast wel een FERRARI, heb Online en van het allergoedkoopste abonnement naar een duurdere overgestapt. Betaal nog geen 30 euro en stiktevree.
 
Ervaring in Nijeholtpade van goffau geschreven op 24 oktober 2009
8
 
met spoed een nieuwe verbinding aangevraagd toen we in Hunsel kwamen wonen, complimenten voor Online want de afspraak kon eerder dan dat wij in het huis zouden trekken… fijn idee en geen extra kosten voor monteur, goed begin van eigen huis
 
Ervaring in Hunsel van bankier geschreven op 18 oktober 2009

Augustus 2009

4
 
zeer slechte verbingen veel storing en weinig vooruitzicht zoals bv glasvezel
 
Ervaring in Rhenen van hp geschreven op 29 augustus 2009
7
 
4 weken lang mobiel internet gebruikt voordat Online alles op orde had, schijnbaar nog niet de juiste kabels ofzo in/rond/voor huis…. Mobiel internet was trouwens wel gratis dus dat was fijn, had het liever anders gehad, maar oke. Een 7 voor alle moeite, wordt een 8 als ik een maand lang gratis mag internetten ter compensatie!
 
Ervaring in Ravenswaaij van Hbrood geschreven op 5 augustus 2009
8
 
Vraag me af waarom mensen zoveel klagen over Online. Zit al sinds de oprichting (oke wat overdreven) erbij en het werkt dus naar behoren, soms wat traag maar verdenk mijn dochter van teveel downloaden. Al met al, ik geef een 8. Een 9 hadden ze zeker gekregen als het 5 euro per maand goedkoper was... en mij eens van een nieuwe modem/router hadden voorzien uit loyaliteit.
 
Ervaring in Den Bosch van Zonneveld geschreven op 4 augustus 2009
8
 
Wat ben ik effe blij dat er geen downloadlimiet meer is bij Online want wat was dat vroeger toch irritant. Van de kabel ben ik ook al lang geleden afgestapt en inbellen was helemaal erg. Voor mij lang leve adsl
 
Ervaring in Rhenen van reedijk jan geschreven op 2 augustus 2009

Juli 2009

7
 
met draadloos internet nog beter genieten van Online, apparaat voor draadloos internet bij abonnement gekregen/genomen en bevalt dus goed, bereik tot in achtertuin
 
Ervaring in Boxtel van qsign geschreven op 31 juli 2009
6
 
enorm traag, misschien zit ik te ver weg vanaf arkumerlaan maar dat is mijn probleem niet lijkt me. Overweeg andere provider om te zien of het scheelt in snelheid, helaas ook geen open netwerken in de buurt soms lijkt web & walk via t-mobile nog sneller
 
Ervaring in Dedgum van broos geschreven op 24 juli 2009
8
 
Ik kom uit Amsterdam dus wellicht wat verwend qua mogelijkheden, maar ook hier levert Online een topproduct. Woon nu in Liesmorten (straatnaam hier) en nog nooit problemen gehad, netjes ook mijn e-mailadressen mee verhuisd.
 
Ervaring in Sint Agatha van janjan geschreven op 24 juli 2009