Caiway

Caiway is door 16 gebruikers beoordeeld met een gemiddelde van 4,9. Laat andere weten wat u vindt van internet door Caiway.

Glasvezelinternet, digitale televisie, radio en telefonie van Caiway zijn door de 16 bezoekers van Internet & ADSL beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4.9.

Bent u zelf abonnee bij Caiway of heeft u in het verleden diensten afgenomen zoals glasvezelinternet? Laat dan een review achter!

Juli 2017

9
 
Caiway is een prima provider met snel internet voor een redelijke prijs. Coax blijft ook werken voor de tv en je hebt geen CI kaarten nodig om tv te kijken. Voor tv via glasvezel heb je wel een aparte kast nodig. De snelheid die je besteld krijg je ook 100%. Amper storingen met Caiway met tv en internet.
 
Ervaring in IJsselstein van Tony geschreven op 16 juli 2017

Januari 2017

5
 
Het fijne aan Caiway is dat ik televisie kan kijken zonder een extra kastje neer te hoeven zetten. Het internet daarentegen is echt belabberd. Voor Wi-Fi dien je een aparte router aan te schaffen en de modem zelf kent slechts 1 lan poort. Helaas minder dan 50% van mijn tijd verbinding met het internet.
 
Ervaring in Gouda van Gerjan Jansen geschreven op 26 januari 2017

Juli 2014

2
 
caiway heb ons zoveel problemen geleverd voordat het eindelijk werkte pff niet normaal begin er nooit aan en we krijgen niet eens waar we recht op hebben.
 
Ervaring in 's-Gravenzande van anoniem geschreven op 25 juli 2014

Juni 2013

4
 
Wat een verschil met vroeger (ben al kabelaar in ijsselstein sinds '99 bij m'n ouders). Eerst kabelfoon, toen Caiway. Tijdje goed. Maar sinds KPN aandeelhouder is geworden merk je typische KPN praktijken in ijsselstein. Het internet wordt steeds slechter (in een nieuwbouwwoning midden in ijsselstein heb ik zo'n 4mbit op speedtest sites, en duurt connecten vaak lang). Ik wil graag over op glasvezel maar ze hebben echt zo'n KPN houding gekregen.. Dat betekend; Alles-in-1 of helemaal niets. Ik wil helemaal geen vaste telefoon, maar zou MOETEN als ik glasvezel wil. In de laatste 2 jaar vanaf 2012~ is het internet slechter geworden in IJsselstein via het Caiway netwerk, erg jammer dat er geen alternatieven zijn helaas anders was ik allang over (ga voor geen GOUD naar KPN).
 
Ervaring in IJsselstein van Angelo Michel geschreven op 13 juni 2013

Februari 2013

6
 
Het is 2013 maar qua internet zitten we nog steeds in de middeleeuwen hier in Uithoorn. Met dank aan een ander hier; Caiway is de alleenheerser in Uithoorn voor iets sneller internet, maar de prijs is stevig en de snelheid matig en wisselvallig. Tijd dat anderen ons dorpje op 17 km van de hoofdstad van Nederland ontdekken.
 
Ervaring in Uithoorn van Mick geschreven op 4 februari 2013

Oktober 2012

1
 
Ik heb nog nooit zo'n slechte provider gehad, en dat zeg ik niet om te klagen. Ik had internet van kabelfoon tenminste als het werkte. Meestal werkte het niet. Toen ben ik overgestapt naar adsl en me borg zou terug gestort worden, dit stond er na 2 weken nog niet op dus ik ben gaan bellen. Toen werd er gezegd we zijn nu caiway geworden das een ander bedrijf dus je krijgt je borg niet meer terug. Heel veel mensen hebben dit gehad. Ik vind het dus een criminele organisatie. Dit is gewoon stelen van mensen. Ik hoop ook snel dat hun weg gaan en in Schiedam UPC beschikbaar komt!
 
Ervaring in Schiedam van Rob geschreven op 6 oktober 2012

September 2012

6
 
Zijn in een complex komen wonen, waar een overeenkomst met Caiway is gesloten. Niks interactief en niks keuze voor een andere aanbieder die dit wel heeft. Caiway is vrij duur voor wat het nu bied. Zeker als je het vergelijkt met aanbieders die wel interactieve TV aanbieden. Vragen over wanneer Caiway wel interactief gaat aanbieden worden niet beantwoord en de aanleg van glasvezel is ook nog ver te zoeken. Een reuze tegenvaller.
 
Ervaring in Capelle aan den IJssel van Katje geschreven op 4 september 2012

Mei 2012

6
 
Caiway werkt opzich goed in de wijk Emerald Delfgauw wel zijn ze aardig aan de prijs kwa snelheids verhouding en kan je nog steeds geen "alles in een pakket" nemen, omdat de tv via kabeltvpijnacker gaat. Overstap op adsl via telefoon lijn gaat niet werken, vanwege afstand telefooncentrale. Ik hoop ook nog eens op een glasvezel verbinding thuis.
 
Ervaring in Delfgauw van pieter geschreven op 16 mei 2012

Juni 2011

8
 
Internet en telefonie van Caiway via de coax is prima in Delfgauw. Maar televisie kunnen zij niet aanbieden. De markt voor TV via de coax is (nog) geen vrije markt. Ik zou heel graag een alternatieve manier vinden om TV te kijken, maar de telefoonlijn is te zwak (centrale staat op de Rotterdamseweg in Delft) en de glasvezel ontbreekt nog. Het wordt tijd dat Delfgauw ook in de 20ste eeuw stapt met op zijn minst een knappe signaalsterkte op de telefoonlijn, maar nog beter een glasvezelkabel.
 
Ervaring in Delfgauw van AH geschreven op 4 juni 2011

April 2011

2
 
Ik ben enorm tevreden over Caiway. www.nu.nl wordt in ongeveer 2 minuten geladen, fan-tas-tisch! Boeren gat, geen enkele provider die enige services aanbied. Baggerrrrr. Ik ga verhuizen Doei!
 
Ervaring in Maassluis van Robin B geschreven op 4 april 2011

Maart 2011

3
 
Caiway een dikke 3 slechte helpdesk, doen aan fair use policy die echt bizar is, ze kunnen niet vertellen waar de gegevens van fairuse policy op zijn gebassseerd. bij overschrijding bellen ze direct en melden dat je moet upgraden. Maar ze bellen je niet als je het uitgebreide abbonement hebt en je download maar 2GB per maand, dan heb je aan een basic ook genoeg. TV signaal is slecht. en ze zijn de enige die dus geen annaloog meer aanbieden. Maken misbruik van hun monopoly positie in IJsselstein.
 
Ervaring in IJsselstein van moshimosh geschreven op 7 maart 2011

December 2010

8
 
De enige kabelprovider in deze regio, ADSL komt niet verder dan 2Mb of zoiets dus kabel is een must. Heb vooralsnog geen slechte ervaringen met Caiway, internet is met een abo van 8Mb in de praktijk meestal iets hoger, telefonie werkt prima en tv/radio ook. Wel jammer dat je geen concurentie hebt in deze regio en dus ook niet kan shoppen naar goedkoper of beter.
 
Ervaring in De Kwakel van kellemes geschreven op 12 december 2010

November 2010

4
 
lekker hoor, concurrentie. Ik wil helemaal geen Caiway maar er valt niets te kiezen, alleen met een schotel aan de muur.
 
Ervaring in IJsselstein van Dick geschreven op 22 november 2010

September 2010

3
 
Deze provider is werkelijk onthutsend slecht. De TV kwaliteit is slecht met een signaalsterkte van maximaal 40%, telefonie ligt er zeer geregeld uit en ook Internet is niet goed. Op dit moment heb ik problemen met Internettoegang en het probleem ligt nooit bij CAIWAY, maar wordt afgeschoven op ons. We hebben nu een aantal jaren CAIWAY, maar gaan er mee stoppen. In onze regio (Uithoorn) is de naam CAIWAY lachwekkend aan het worden.Ongelooflijk!!!
 
Ervaring in De Kwakel van Rob geschreven op 30 september 2010

Juli 2010

5
 
Jammer dat Caiway niet echt een supersnelle internet verbinding heeft , vergelijk baar met b v een zeelandnet of Ziggo, prijs technisch wel vergelijkbaar. Dus dat caiway ver achter blijft met de snellere aan bieders. En dat caiway heel erg vervelend doet met HUN fair use policy , {staat helemaal nergens op hun site,erg .... {alleen pas zichtbaar als je abonnee bent } hoeveel en wat je limit is met down en uploaden} met groet quadral.
 
Ervaring in Uithoorn van quadral geschreven op 27 juli 2010

Oktober 2009

7
 
Ik mis CAIW in het rijtje van aanbieders van kabelinternet. Ben er ERG tevreden over!!!
 
Ervaring in IJsselstein van Jeroen geschreven op 14 oktober 2009