ZeelandNet

Dankzij onze 15 ervaringen over ZeelandNet kunt u beter kiezen, beoordeling totaal 5,2!

We hebben in totaal 15 ZeelandNet reviews, we hebben dus 15 abonnees welke hun ervaringen hebben gedeeld en deze provider uit Zeeland het gemiddelde eindcijfer 5.2 gaven.

Gebruikt u zelf kabelinternet via ZeelandNet? Laat dan ook uw ervaring achter en help andere consumenten de juiste keuze te maken.

Augustus 2014

2
 
Zeelandnet is waardeloos en erg klantonvriendelijk. Uren wachten aan de telefoon en service is niet om naar huis te schrijven. Op advies van Zeelandnet al twee keer een splinternieuw modem gekocht, omdat de software verouderd zou zijn. Echter is het internet nog steeds zeer instabiel. Elke paar uur moet een reset worden uitgevoerd. Bij Zeelandnet is het een puinboel. 
Ervaring in Middelburg van ITR Company

April 2014

7
 
In verhouding te duur, zeker met verplichtte kabel afname. Verder prima verbinding maar prijs/kwaliteit = ver te zoeken. 
Ervaring in Kapelle van Henk

Maart 2014

4
 
Al sinds de voorlaatste "snelheidsverhoging"problemen. Onstabiele verbinding, en regelmatig geen, en zeker geen snel internet Sinds de kaatste verhoging alleen nog erger geworden. Doe regelmatig diverse speedtesten, die worden alleen langzamer.Mag heel blij zijn als we eens 25 MB halen bij een abo. van 60 MB (€31,00!!!), de afgelopen week soms maar 7-8 MB. Klantenservice is vriendelijk, maar er is "niets aan de hand, geen problemen bij U in de buurt bekend ". Dit is niet wat de buurt er van denkt, mensen klagen, komen zelfs aan de deur om te vragen of wij ( doen ze ook bij anderen)misschien een of ander hebben geïnstalleerd omdat men problemen heeft met de verbinding. 
Ervaring in Domburg van slak

Februari 2014

1
 
Zeer slecht, de medewerkers zijn ZEER klantonvriendelijk en de verbinding die men levert hapert en is slecht te noemen. Daarnaast hanteert men nog immer de befaamde FUP (fair user policy) wat betekent dat indien men meer downloadt dat de gemiddelde internetter bij Zeelandnet je hiervoor extra kan betalen. Ik gebruik nu Telfort. 
Ervaring in Zierikzee van zenja

Oktober 2013

7
 
Over het algemeen erg tevreden. Een tijd terug veel uitval ivm werkzaamheden, en dan vooral ná de werkzaamheden. Een aantal keer gebeld, en steeds adequaat te woord gestaan en afgehandeld. Ik behaal eigenlijk altijd mijn beloofde snelheid. En dan natuurlijk het best bewaarde geheim van Zeelandnet! Maar dat verklap ik niet. Maar het is wel superchill en voor mij reden om mijn abbo nimmer op te zeggen! :) 
Ervaring in Kortgene van Pietje

Augustus 2013

1
 
Waardeloos, na een sneller abonement te nemen is de verbinding waardeloos geworden, om de haverklap uitval van het internet en als het internet het wel doet is de verbinding instabiel. 
Ervaring in Kapelle van windvlaag

April 2012

2
 
Helaas blijkt zeelandnet niet betrouwbaar. Regelmatig geen telefoon, meerdere malen per maand hoor ik dat ik in gesprek was. Dit blijkt later een probleem bij Zeelandnet te zijn. Ook veel problemen met geleverde TV ontvanger. Ga overstappen, zo'n onbetrouwbare leverancier is voor mij niet aanvaardbaar. 
Ervaring in Terneuzen van Racso

November 2011

9
 
Ik snap niet dat mensen internet via de kabel ouderwets vinden. Hier in Ritthem werkt internet van ZeelandNet prima! Misschien zijn ze zelf gewoon ouderwets… 
Ervaring in Ritthem van Guido de Broere

September 2011

8
 
Half jaartje geleden de overstap gemaakt naar ZeelandNet. Ik durf voorzichtig te zggen dat er een stuk minder storingen zijn dan bij onze vorige provider. Daarnaast hebben we een keer de helpdesk gebeld en ook hier vakkundig te woord gestaan. 
Ervaring in Vogelwaarde van Alice Verbeek

Augustus 2011

8
 
Mijn vriendin heeft een adsl aansluiting, maar kampt regelmatig met lage snelheden. Bij navraag bleek dat zij "te ver" van de centrale woont. Daarom ben ik blij dat ik ZeelandNet heb, dan ben ik in ieder geval verzekerd van een hoge snelheid! 
Ervaring in Lewedorp van Bas Rademaker
8
 
6 jaar geleden was ik al eens klant bij ZeelandNet: datalimieten, veel storingen en waardeloze helpdesk. Sinds begin 2011 weer abonnee en het is er veel beter opgeworden, duidelijk een super concurrent voor ADSL: sneller, beter en goedkoper. 
Ervaring in Sluis van JK

Januari 2011

3
 
Waardeloos dat je in een digitaal tijdperk, nog geen eens interactieve televisie is. 
Ervaring in Koewacht van eRVee

Juli 2010

7
 
Moet helaas zeggen dat ik Zeelandnet veel vind voor weinig; snelheid bij lager abonnement is niet concurrerend met ADSL. Ook helpdesks chiet niet op, zeker niet als je signaal weleens wilt wegvallen. 
Ervaring in Zierikzee van IAK

Maart 2010

7
 
heb zelf geen adsl, maar hoor wel anderen over adsl in middelburg. ben al sinds jaar en dag bij zeelandnet, af en toe een storing maar verder zeer betrouwbare verbinding en idem snelheid voor mij dus geen adsl maar kabelinternet! 
Ervaring in Middelburg van zeeuw

November 2009

4
 
balen met zeelandnet hier, traag internet voor een vrij hoge prijs en ik spreek dan nog niet over de storingen zeelandnet in kapelle = ellende adsl helaas niet overal te verkrijgen, online, tele2 en telfort leveren niet in kapelle 
Ervaring in Kapelle van kapellerie