Stipte

Internet via Stipte? Lees de 15 reviews over Stipte en waarom deze provider het cijfer 6,3 krijgt.

Waarom krijgen de digitale diensten van Stipte een 6.3? Lees de ervaringen over Stipte voor de onderbouwing van dit cijfer.

De ervaringen van Scarlet zijn ook in dit overzicht opgenomen. Voorheen werd internet en digitale televisie onder de naam Scarlet aangeboden, deze abonnementen zijn nu (in andere vorm) ondergebracht bij Stipte. Zelf abonnee bij Stipte? Help anderen en laat ook uw ervaring achter.

Januari 2012

8
 
Scarlet heeft zo zijn kuren, soms regelmatig storingen, soms weken niks. Maar een stuk beter dan Ziggo die ik tot 6 maanden terug had. 
Ervaring in Eijsden van Pjotr geschreven op 16 januari 2012

December 2011

9
 
Scarlet: Internetten gaat lekker snel. Het downloaden van films is in no time gebeurd. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten! 
Ervaring in Veenhuizen van Moviewatcher geschreven op 16 december 2011
8
 
Het aanvragen van Scarlet ging gemakkelijk. Ook het aansluiten leverde geen problemen op. Ik heb nu een week de beschikking over dit internet en het lijkt goed te bevallen.  
Ervaring in Vinkel van Janneke en Noud geschreven op 6 december 2011

November 2011

8
 
Ik heb internet van Scarlet. Snelle levering en snel internet. De prijs van dit abonnement vind ik ok reëel.  
Ervaring in Hobrede van Zoë Huiskens geschreven op 6 november 2011

September 2011

8
 
Van tevoren was ik een beetje huiverig om over te stappen naar Scarlet, aangezien we hiervoor een goede verbinding hadden, alleen voor veel meer geld. Nu wou ik dat we eerder waren overgestapt, dezelfde kwaliteit, maar dan goedkoper! 
Ervaring in Middelaar van Quinten Fazant geschreven op 11 september 2011

Augustus 2011

5
 
Ik vind het niet kunnen dat je verbinding afhangt van hoever je van de centrale afwoont. Als ik voor 20Mbps betaal, wil ik deze ook krijgen. Ik vind dat het abonnement dan aangepast zou moeten worden afhankelijk van de kwaliteit die je krijgt. Ik kan er toch niets aan doen dat ik hier in Eemdijk tever van hún centrale woon? 
Ervaring in Eemdijk van Slecht geschreven op 26 augustus 2011
7
 
Hier in Stroobos lijkt geen enkele provider optimaal te zijn. Online die ik tot voorheen had was niet veel, Scarlet is iets beter, maar nog niet ideaal 
Ervaring in Stroobos van JPB geschreven op 20 augustus 2011

Juli 2011

5
 
Hier ook in nieuwe pekel, 750Kbp/s soms uitschieters naar 900Kbp/s Het heeft dus niks over. maar net voldoende voor wat ik doe. Misschien een idee om glasvezel aan te gaan vragen met heel pekel tegelijk.  
Ervaring in Nieuwe Pekela van Koko geschreven op 5 juli 2011

Mei 2011

9
 
Geen problemen gehad met overstappen, alles was zo geregeld. Nu 5,5Mbps… Is goed te doen voor 17 euro per maand. 
Ervaring in Scherpenzeel van Martin geschreven op 13 mei 2011
3
 
Internet werkt prima als de dagen koud zijn. Zodra het warm wordt houdt internet ermee op. Er zijn dan geen storingen bekend.  
Ervaring in Roermond van Groenbaklaan33 geschreven op 3 mei 2011

April 2011

8
 
Ik ben overgestapt van Scarlet naar Online, zelfde snelheid, maar twee tientjes goekoper 
Ervaring in Groessen van Ruud K geschreven op 11 april 2011

December 2010

2
 
Het internet via de ADSL is zeer beperkt door de grootte afstand van de wijk Emerald tot de telefooncentrale. Hierdoor blijkt in de praktijk maar 1/5 van de werkelijke download snelheid over van het 20MB abonement over. 
Ervaring in Delfgauw van berg70 geschreven op 7 december 2010

Juli 2010

5
 
Ik chop mijn modem straks in twee stukken... Word er gewoon helemaal moe van. Alles gaat zo langzaam....  
Ervaring in Workum van Ninja geschreven op 22 juli 2010

November 2009

5
 
Erg slechte provider. 1x Afgesloten geweest door een fout van hun. Hun administratie is een zooi!. Slechte klantenservice+niet ervaren studentjes die van een briefje lezen. Telefoongesprekken die afgebroken worden. Sloom internet. Veel uitval in de weekende! Kortom: BEGIN ER NIET AAN ! 
Ervaring in Haarlem van Emiel geschreven op 9 november 2009

Juli 2009

5
 
Nou hierin de voorstraat gaat het T R A A G en dat is I R R I T A N T verder niets te melden. Dagggg 
Ervaring in Wijk aan Zee van uhhu geschreven op 24 juli 2009