OnsBrabantNet

OnsBrabantNet kan gerust de glasvezelaanbieder van Brabant genoemd worden. De provider is ontstaan vanuit een consumentinitiatief om glasvezel aan te bieden in de regio Zuid-Oost Brabant. Inmiddels heeft OnsBrabantNet zich gericht op de gehele provincie en heeft het bedrijf zo’n 60.000 klanten.

In 2004 is OnsBrabantNet gestart als consumenteninitiatief om in de regio Zuid-Oost Brabant glasvezel aan te bieden. Inmiddels richt het bedrijf zich op de gehele provincie Brabant. OnsBrabantNet is een onderdeel van Edutel, dat weer eigendom is van KPN. Samen met Reggefiber, Edutel, en Glashart Media levert OnsBrabantNet glasvezeldiensten aan consumenten en bedrijven.

Glasvezelprovider OnsBrabantNet biedt haar diensten uitsluitend aan via glasvezel en alleen in de provincie Brabant. Consumenten en bedrijven kunnen bij de aanbieder terecht voor internet, digitale televisie, telefonie en radio. Analoge TV en radio zijn daarbij standaard bij de abonnementen inbegrepen.

OnsBrabantNet levert glasvezel internetsnelheden van 60 Mbps tot wel 500 Mbps, voor zowel download als upload. Voor het aanbieden van internet via glasvezel maakt de provider gebruik van het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Televisie en radio wordt verzorgd door Glashart Media.

OnsBrabantNet heeft besloten zijn diensten volledig over te brengen naar KPN. Het afsluiten van nieuwe producten bij OnsBrabantNet is daarom ook niet meer mogelijk.

Helpdesk van OnsBrabantNet
OnsBrabantNet
Postbus 1046
5602 BA Eindhoven
040 780 7800
Ma t/m vr: 09:00 - 21.00 uur
Za t/m zo: 10:00 - 21:00 uur

Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over OnsBrabantNet met een gemiddeld cijfer van 7,0.

Populairste producten

  Dienst
Maand
Jaar
 
Glasvezel
45,00
*
504,00
»
Digitale televisie
57,50
*
470,00
»

Nieuws