Internet in Haarlemmerliede

Snel internetten via glasvezel, kabelinternet of ADSL in Haarlemmerliede: Controleer beschikbaarheid, ervaringen en storingen in Haarlemmerliede bij o.a. Online, Ziggo en CanalDigitaal.

Dankzij de ligging van Haarlemmerliede kunt u gebruik maken van bijna iedere provider, denk hierbij aan Online of XS4ALL voor ADSL en soms ook digitale TV of Ziggo voor kabel internet.

Naast het "gewone" internet hebben we ook de WiFi hotspots en glasvezel in Haarlemmerliede in kaart gebracht: WiFi via een publieke hotspot is in heel Haarlemmerliede niet gevonden.

Beschikbare aanbieders van ADSL in Haarlemmerliede

ADSL internet in Haarlemmerliede wordt helaas niet aangeboden.

Beschikbare aanbieders van kabelinternet in Haarlemmerliede

Op zoek naar een aanbieder van kabelinternet in Haarlemmerliede? In onderstaande tabel staan de verschillende mogelijkheden voor uw regio. Kabelinternet is bovendien ook te combineren met bellen en tv.

Provider Beoordeling
Maand
 
66666
144 ervaringen
34,95
*
»

Beschikbare aanbieders van digitale televisie in Haarlemmerliede

Alle aanbieders van digitale televisie in Haarlemmerliede vindt u hier in één overzicht. Vaak is digitale tv, ook wel interactieve tv genoemd, onderdeel van een alles-in-1 pakket samen met internet en bellen. Vaak zijn digitale tv abonnementen aan te vullen met

Provider Beoordeling
Maand
 
66666
144 ervaringen
34,95
*
»
44444
14 ervaringen
19,95
*
»

Beschikbare aanbieders van glasvezel in Haarlemmerliede

In Haarlemmerliede is er nog geen glasvezel beschikbaar.

Ervaringen in Haarlemmerliede

Internet in Haarlemmerliede krijgt een beoordeling van 7.0 gebaseerd op 1 ervaring geschreven met een provider in Haarlemmerliede. Deze review is geschreven door een inwoner van Haarlemmerliede.

7
 
Op zich ben ik redelijk tevreden met Ziggo, maar er was wel even onduidelijkheid over de ingangsdatum van mijn abonnement. Nu is dat achter de rug en heb ik goed internet in Haarlemmerliede.
 
Ervaring over Ziggo van Barbapappa geschreven op 25 september 2011

Speedtest in Haarlemmerliede

In uw gemeente (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) is één speedtest uitgevoerd door een gebruiker van Ziggo. Behaalde download snelheid 67,27 Mbit en een upload snelheid van 12,88 Mbit.

Helaas is er nog geen speedtest uitgevoerd in Haarlemmerliede. Maakt u gebruik van internet in Haarlemmerliede, start dan de speedtest!