Internet in Breda

Als inwoner van Breda kunt u kiezen voor kabelinternet Ziggo of ADSL bijv. Telfort of KPN in Breda alsmede digitale televisie.

Internet & ADSL heeft de beschikbaarheid van o.a. ADSL, kabelinternet en glasvezel in Breda in kaart gebracht. Zo internet u bijvoorbeeld via de kabel dankzij Ziggo en ADSL via Fiber. Ook de WiFi hotspots zijn in kaart gebracht: er zijn hotspots van Fon in Breda.

Kiezen lastig? De ervaringen over Stipte en Telfort van anderen kunnen u hopelijk verder helpen. Heeft u ook ervaringen met diensten als digitale telefonie, televisie of Digitenne in Breda? Deel ze dan met anderen.

Beschikbare aanbieders van ADSL in Breda

In Breda wordt er door diverse providers ADSL internet aangeboden. Welke mogelijkheden het ADSL internet biedt in uw woonplaats vindt u in onderstaande tabel.

Provider Beoordeling
Maand
 
66666
1 ervaring
29,95
*
»
77777
4 ervaringen
34,75
*
»
1010101010
1 ervaring
25,00
*
»
55555
6 ervaringen
29,95
*
»
66666
215 ervaringen
35,00
*
»
66666
88 ervaringen
28,50
*
»
66666
15 ervaringen
54,95
*
»
66666
140 ervaringen
22,00
*
»
55555
107 ervaringen
30,00
*
»
66666
128 ervaringen
40,00
*
»

Beschikbare aanbieders van kabelinternet in Breda

Op zoek naar een aanbieder van kabelinternet in Breda? In onderstaande tabel staan de verschillende mogelijkheden voor uw regio. Kabelinternet is bovendien ook te combineren met bellen en tv.

Provider Beoordeling
Maand
 
66666
144 ervaringen
34,95
*
»

Beschikbare aanbieders van digitale televisie in Breda

Alle aanbieders van digitale televisie in Breda vindt u hier in één overzicht. Vaak is digitale tv, ook wel interactieve tv genoemd, onderdeel van een alles-in-1 pakket samen met internet en bellen. Vaak zijn digitale tv abonnementen aan te vullen met allerlei zenderpakketten.

Provider Beoordeling
Maand
 
55555
6 ervaringen
39,95
*
»
66666
144 ervaringen
34,95
*
»
55555
107 ervaringen
29,00
*
»
66666
1 ervaring
7,50
*
»
77777
4 ervaringen
48,75
*
»
1010101010
1 ervaring
15,95
*
»
77777
1 ervaring
10,00
*
»
66666
2 ervaringen
15,00
*
»
44444
14 ervaringen
19,95
*
»
66666
215 ervaringen
39,00
*
»
66666
88 ervaringen
10,50
*
»
66666
140 ervaringen
26,00
*
»
66666
128 ervaringen
57,50
*
»
66666
15 ervaringen
54,95
*
»

Beschikbare aanbieders van glasvezel in Breda

Glasvezelinternet is niet beschikbaar in Breda.

Draadloos internet in Breda

Wi-Fi is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Benieuwd op welke plekken er in Breda Wi-Fi beschikbaar is? Wij zetten alle beschikbare Wi-Fi spots voor u op een rij.

Provider Locatie  
Amphia Ziekenhuis Langendijk »
Amphia Ziekenhuis Molengracht »
Amrath Hotel Brabant »
Bliss Hotel »
Business Center Breda »
Campanile Hotel Breda »
Campanile Hotel Premiere Classe Breda »
De Colonie Breda / Hotel de Klok »
Delifrance Breda »
Golden Tulip Hotel Mastbosch »
La Place Breda Hazeldonk »
La Place Breda Karrestraat »
NS Station Breda »
Popocatepetl Breda »
Van der Valk Restaurant Princeville »
Cafe Restaurant Charelli »
Chasse Theater »
Hotel Mercure Breda Centre »
McDonald's Breda Centrum »
McDonald's Breda Steenakker »
McDonald's Breda Woonboulevard »
McDonald's Hazeldonk Oost »
McDonald's Hazeldonk West »
Novotel Breda »
Subway Breda »
Fon van A.J.M.Grauwmans »
Fon van Aardrijk »
Fon van APO01 »
Fon van ArieJan »
Fon van baslemmens »
Fon van bavelselaan »
Fon van berlotti »
Fon van BigEarsWaves »
Fon van christian48 »
Fon van CMSBenelux »
Fon van D.anny... »
Fon van debitel »
Fon van DeKookwinkel (restaurant) »
Fon van derange »
Fon van dj_nr1 »
Fon van FonBlizzard »
Fon van fonero7AfnWnIvre »
Fon van gateway2h »
Fon van GeenNickname »
Fon van GeenNickname »
Fon van Giff »
Fon van Hemingways1 (restaurant) »
Fon van Hizzz »
Fon van hoteldebotel »
Fon van iching01 »

Ervaringen in Breda

Internet in Breda krijgt een gemiddelde beoordeling van een 4.9 gebaseerd op 7 ervaringen met een provider in Breda. Deze reviews zijn geschreven door de inwoners van Breda.

1
 
Per 1 mei 2015 mijn internet bij KPN opgezegd vanwege verhuizing. Prompt was mijn internet vanochtend (15 april) alvast uitgezet door KPN, waardoor ik per direct geen gebruik meer kan maken van internet. Erg lastig, gezien ik midden in een startup zit en dus dagelijks internet nodig heb. Vanochtend daarom KPN gebeld en in een uur tijd 6 medewerkers gesproken, die mij geen van allen konden helpen. - Medewerker 1 en 2 lukte het niet zonder slag of stoot om me door te verbinden naar de juiste afdeling. - Medewerker 3 kon me uiteindelijk wel doorverbonden krijgen naar de technische afdeling, maar vertelde me alvast dat het opnieuw aansluiten van het internet 3 weken zou duren en ik dus de komende 2 weken geen internet zou hebben. Los van of de fout nu bij KPN of bij mij lag. - Medewerker 4 werkt bij de technische afdeling en kon het verhaal van medewerker 3 bevestigen. Ongeacht of het internet op het juiste of foute moment uitgezet was, zou het 3 weken duren voordat het weer aangesloten zou zijn. Ik zou hoe dan ook dus de rest van de maand zonder internet zitten, waarmee al mijn werkzaamheden voor de startup dus stil komen te liggen dankzij een fout van KPN - Ik werd doorverbonden naar medewerker 5, werkzaam op een afdeling die zich bezighoudt met opzeggingen van abonnementen. Ook dit doorverbinden bleek lastig, want ondanks dat medewerker 4 beloofde medewerker 5 te vertellen wat er aan de hand was, mocht ik mijn hele verhaal weer opnieuw doen aan medewerker 5. Deze medewerker vond het heel spijtig, maar zei dat de enige optie om nog internet te hebben een dongel zou zijn. Daarvoor zou ze contact opnemen met een collega van haar. - Medewerker 6 kwam aan de lijn, deze meneer vertelde mij dat er een (nooit aangekomen) bevestiging naar mij gestuurd was waarin vermeld werd dat mijn internet per 13 april afgesloten zou worden. En dat ik, als ik een dongel zou willen, deze zelf zou moeten betalen. Heel frappant allemaal, want de enige schriftelijke bevestiging die ik ooit ontving vermeldde dat ik mijn internet per 1 mei 2015 op had gezegd. Ik kan iedereen met klem afraden om zaken met KPN te doen zolang zij hun zaken niet op orde hebben. Iedereen kan fouten maken, maar het belangrijkste is dat dit dan ook opgelost wordt, daarin schiet KPN momenteel gigantisch tekort! Sterker nog; 6 mensen te spreken krijgen, een uur aan de lijn moeten hangen en dan nog enkel teleurstellende antwoorden ontvangen waarin een grote organisatie als KPN niet in staat blijkt een passende oplossing aan te dragen, komt uiterst amateuristisch over. Iemand nog ideeën wat ik zou kunnen doen om KPN zo ver te krijgen een oplossing aan te dragen? Zo jammer dat ik hier zoveel tijd in moet steken... Vriendelijke groet, Sander
 
Ervaring over KPN van Sander geschreven op 15 april 2015
4
 
Het interner ligt er herhaaldelijk uit en is erg traag. De decoder die we kregen was binnen 9 maanden defect. Nu we eindelijk een nieuwe hebben, zijn we al twee weken aan het bellen met 'klantenservice' voor de installatie. Alles bij elkaar al 90 minuten voor niets aan de lijn gehangen, een verlofdag opgeofferd, want de monteur is nooit komen op dagen op de bewuste dag, en is een begrijpelijk gesprek met telefonisten niet te voeren (beheersing Nederlandse taal onvoldoende) onbegrijpelijk! Overstappen maar.
 
Ervaring over Ziggo van LJ geschreven op 3 januari 2013
4
 
Alice is waardeloos. Zeer veel problemen gehad bij deze provider. Vaak geen internet of telefoon. Mijn telefoonnummer bleek ook al aan iemand anders vergeven, gevolg: ik kon wel bellen maar als er werd teruggebeld kwam dit belletje dus bij die andere mensen aan. Na een paar weken (!!) zou het zijn opgelost, waarop ik weer alle telefoon van die anderen kreeg, want die wisten niet dat het nummer ineens niet meer van hen was. Post werd naar verkeerd adres gestuurd (onderburen) ook stond er altijd als aanhef meneer terwijl ik een mevrouw ben, ik kon dit echter niet veranderen ivm privacy redenen (??). Post is dus nooit meer bij mij aangekomen terwijl er wel meerdere euros administratie per brief aanzaten. Ik kan nog zinnen lang doorgaan met deze drama, dus tip: Begin er niet aan!!
 
Ervaring over Tele2 van Breda geschreven op 5 april 2011
7
 
ik ben ziggo. Moet zeggen werkt erg goed heb alles in 1 extra werkt top alleen jammer als je te veel op internet zit de modem vol slipt en je hem aan / uit moet zetten voor de rest toppie erg snel alles werkt erg goed toen ik kpn had was alles erg traag ze beloven 50mbit maar ik zit te ver van de telefoon centrale af dus die 50 haal ik niet jammer dus iedereen meet eerst via internet of je het haalt met kpn
 
Ervaring over Ziggo van Tinus geschreven op 19 februari 2011
9
 
Bij mij werkt Ziggo wel perfekt. Hun infrastructuur is betrouwbaar. En ik haal altijd de maximale snelheid voor zowel up en downstream 22mb/4mb (in tegenstelling tot ADSL abonnementen waar veel beloofd word en je bijna niks krijgt. Voor snelheden hoger dan deze kan ik geen oordeel geven. Ik las overigens de opmerking van iemand anders die aangeeft dat zijn ziggo verbinding slecht is. Het kan zijn dat de kabel van de eindversterker naar je woning verrot is. Ik zou gewoon eens contact opnemen met ziggo want zo hoeft het niet te zijn. Sterkte daarmee in ieder geval.
 
Ervaring over Ziggo van Thomas geschreven op 2 februari 2011
6
 
Al geruime tijd hebben wij internet en bellen via alice comfort. Regelmatig ligt/valt de telefoonlijn eruit, zeker als het weer minder wordt. De snelheid is zeer onbetrouwbaar, ze beloven minimaal 8mb maar vaak is het net rond de 1mb. We zijn dus zoekende naar een andere provider.
 
Ervaring over Tele2 van Bredaatje geschreven op 21 september 2010
3
 
Ziggo is niet stabiel. Regelmatig fluctueert de verbinding naar 2 a 3 Mbit naar 50 Mbit. Ook ligt internet er vaak af, en sinds kort ook snachts om een uur of 1 dat ALLES er af ligt. Radio/tv/internet/telefoon etc. Kortom, ik wacht af tot er een andere kanidaat is (bv KPN Glasvezel) die wel betrouwbaarder is!)
 
Ervaring over Ziggo van Berrie geschreven op 12 juli 2010

Speedtest in Breda

De snelheid van internet wordt bepaald door verschillende factoren. Vaak gaat het om een momentopname. Met een speedtest ontdekt u wat de daadwerkelijke uploadsnelheid, downloadsnelheid en ping is in Breda. Bekijk hieronder de speedstests van andere gebruikers of start zelf een speedtest.

Provider Download Upload Ping
5,86 Mbps 0,40 Mbps 28 ms
6,68 Mbps 0,73 Mbps 49 ms
16,41 Mbps 1,96 Mbps 29 ms
26,44 Mbps 7,09 Mbps 33 ms
46,50 Mbps 7,42 Mbps 15 ms