Ziggo verhoogd snelheden internetbundels

Ziggo gaat snelheden van de breedbandpakketten Complete en Max verhogen. Daarnaast komt de provider met nieuwe bundels die aangevuld kunnen worden met allerlei mogelijkheden voor telefonie.

Ziggo voert diverse wijzigingen door in haar abonnementen
Ziggo voert diverse wijzigingen door in haar abonnementen

De nieuwe abonnementen van Ziggo zouden al vanaf 4 september zijn opgenomen in het aanbod. Tot op heden heeft de aanbieder hier echter nog geen melding van gemaakt op de website. Dat meldt Tweakers die deze informatie ontving uit betrouwbare bron. De drie nieuwe bundels, Internet Start + Bellen, Internet Complete + Bellen en Internet Max + Bellen, zouden enkel nog door bestaande klanten die al internet of telefonie afnemen beschikbaar zijn.

De snelheden voor de Compelete en Max bundels zouden per 2 oktober van dit jaar worden verhoogd naar 200 Mbit/s en 400 Mbit/s. Abonnees met een Internet Max bundel die er vorig jaar niet kozen voor een verhoging van de snelheid, krijgen dit keer ook te maken met een stijging. De prijzen voor de pakketten blijven ongewijzigd. Voor nieuwe abonnees gaat de prijs van een Internet Start bundel wel omhoog.

Om het nieuws te bevestigen heeft Tweakers contact gehad met de provider zelf. Een woordvoerder van Ziggo zegt dat de informatie klopt en zij zelf binnenkort officieel met het nieuws naar buiten zullen komen. Wordt vervolgd…

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 07 september 2017.