ZeelandNet verhoogt internetsnelheden

Vanaf 3 september 2012 heeft ZeelandNet de internetsnelheden van de abonnementen Midi, Premium, Super en Extreem verhoogd. De prijzen blijven daarentegen wel gelijk.

Klanten van ZeelandNet kunnen vanaf deze week profiteren van hogere internetsnelheden
Klanten van ZeelandNet kunnen vanaf deze week profiteren van hogere internetsnelheden

Provider ZeelandNet heeft in de week van 3 september 2012 de snelheden van verschillende internetabonnementen verhoogd. Daarmee wil de provider de gebruiker voorzien in de behoefte zwaardere toepassingen op internet te kunnen gebruiken. Klanten van ZeelandNet met de abonnementen Midi, Premium, Super en Extreem kunnen vanaf deze week van de hogere internetsnelheden profiteren.

Om gebruik te maken van de nieuwe internetsnelheden dient de klant het modem eenmalig te resetten of uit en aan te zetten. Daarnaast heeft de provider de mailbox van Internet Premium en hoger vergroot. Klanten met een instapabonnement (Basis) en abonnementen die al langere tijd niet meer verkocht worden (Comfort, Plus en Extra) krijgen geen snelheidsverhoging. De verhoogde snelheden variƫren per abonnement, zo gaat Midi van 5Mbps naar 8Mbps en het zwaarste abonnement (Extreem) van 80Mbps naar 160Mbps.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 06 september 2012.