ZeelandNet schroeft internetsnelheden flink op

Kabelaar ZeelandNet heeft afgelopen nacht de internetsnelheden van alle actuele internetabonnementen en Alles-in-1 pakketten verhoogt. De hogere snelheden worden overal in Zeeland aangeboden.

Klanten ZeelandNet profiteren van verhoogde internetsnelheden
Klanten ZeelandNet profiteren van verhoogde internetsnelheden

Vanaf vandaag kunnen klanten van ZeelandNet tegen hogere internetsnelheden surfen. De kabelaar heeft de snelheden van alle actuele internetabonnementen en Alles-in-1 pakketten verhoogd. Voor klanten met een ouder abonnement zoals Comfort, Plus of Extra geldt geen snelheidsverhoging. ZeelandNet raadt deze klanten aan over te stappen naar een actuele abonnementsvorm, deze zijn volgens de provider in veel gevallen voordeliger.

Overzicht van de gewijzigde internetsnelheden per abonnement:
• Basis van 2 naar 3 Mbps
• Midi van 8 naar 10 Mbps
• Premium van 50 naar 60 Mbps
• Super van 80 naar 120 Mbps
• Extreem van 120 naar 200 Mbps

Met de verhoogde internetsnelheden wil ZeelandNet klanten in hun toenemende behoefte voorzien. De internetsnelheden van de abonnementen zijn flink verhoogd. De snelheidsverhoging is voornamelijk terug te zien bij de abonnementen Premium, Super en Extreem. Voor het duurste abonnement geldt de hoogste snelheidsverhoging van 120 Mbps naar 200 Mbps. Overigens blijven alle abonnementstarieven gelijk.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 30 oktober 2013.