ZeelandNet lanceert app voor live tv kijken

De regionale internet provider ZeelandNet heeft met Delta een applicatie uitgebracht waarmee klanten live tv kunnen kijken op smartphone of tablet. Via WiFi kunnen klanten met de applicatie naar 12 populaire zenders uit het basispakket kijken.

ZeelandNet en Delta introduceren applicatie voor live tv kijken
ZeelandNet en Delta introduceren applicatie voor live tv kijken

Klanten van ZeelandNet kunnen nu gratis online tv kijken met een applicatie. Deze applicatie heeft de regionale internet provider met Delta gelanceerd voor iOS en Android apparaten. Het is hierdoor voor abonnees van ZeelandNet mogelijk om via WiFi online tv te kijken op een smartphone of tablet. Delta TV bekijkt of de gebruiker verbonden is met een WiFi-netwerk van de juiste provider en geeft op basis daarvan beeld of niet.

Op deze manier hoeven klanten geen accountgegevens in te voeren in de app. Nadat Delta de gegevens van de gebruiker heeft gecontroleerd, kan een keuze gemaakt worden uit een standaardpakket aan zenders. Voor een goede werking adviseert Delta minimaal een internet abonnement van 8 Mbps (Internet Midi).

Mochten meer personen tegelijk online tv willen kijken dan is een sneller abonnement nodig, zoals bijvoorbeeld ‘Internet Premium’ (50 Mbps). Eerder lanceerden Delta en ZeelandNet al de mogelijkheid voor klanten om via internet tv te kijken. Daar is nu de applicatie bijgekomen, welke gratis in de App store en via de Google Play Store is te downloaden.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 06 maart 2013.