Zeelandnet en Delta gaan mobiele telefoondienst lanceren

De multi-utility onderneming Delta gaat samen met het dochterbedrijf Zeelandnet een mobiele telefoondienst lanceren. Vanaf mei worden sim-only abonnementen aangeboden waarmee voordelig naar België en mobiele nummers gebeld kan worden via het KPN-netwerk.

Delta komt in mei met mobiele telefoontak
Delta komt in mei met mobiele telefoontak

Een woordvoerder van Delta heeft aangekondigd dat zij samen met het dochterbedrijf Zeelandnet de mobiele telefoonmarkt opgaan. In mei zullen sim-only abonnementen worden aangeboden waarmee voordelig gebeld kan worden naar België en mobiele nummers. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van het KPN-netwerk.

Tevens worden in mei de tarieven voor de abonnementen bekend gemaakt. Daarnaast is het de vraag hoe de mobiele telefoontak gaat heten. Op de website van Zeelandnet wordt een peiling gehouden met de keuze uit twee namen: Delta Mobiel en Zeelandnet Mobiel.

De plannen van Delta waren vorig jaar april al aangekondigd, echter ging men toen nog uit van een lancering in het eerste kwartaal. Eerder was op Internet & ADSL al te lezen dat Delta werkt aan een provinciebreed WiFi-netwerk.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 22 maart 2012.