UPC gaat zenderaanbod uitbreiden

Vanaf 4 september zal UPC het zenderaanbod verder uitbreiden met in totaal 4 SD- en 3 HD-kanalen. De TV-aanbieder heeft dit middels een nieuwsbrief aan haar klanten laten weten.

UPC zal in totaal 4 SD- en 3 HD-kanalen aan het zenderaanbod toevoegen
UPC zal in totaal 4 SD- en 3 HD-kanalen aan het zenderaanbod toevoegen

Provider UPC gaat het zenderaanbod voor haar klanten verder uitbreiden. Daarnaast zullen op 1 september door bezuinigingen bij de publieke omroep ook twee TV-zenders verdwijnen. Dit heeft de TV-aanbieder in een nieuwsbrief aan haar klanten laten weten. In totaal zullen 4 SD- en 3 HD-kanalen aan het aanbod worden toegevoegd. De publieke digitale themakanalen Spirit24 en Sterren.nl zullen worden vervanger voor Family7 en 192TV.

Gekeken naar de SD-kanalen zullen verder het muziekkanaal Djazz.tv en het Duitse regionale kanaal NDR worden toegevoegd. Alle nieuwe kanalen zijn echter alleen met het aanvullende Royaal-pakket te bekijken. De Duitse publieke zenders ARD Das Erste HD en ZDF HD worden eveneens aan het aanvullend HD-pakket toegevoegd. Vanaf 4 september is voor de voetballiefhebbers de Duitse Bundesliga te volgen in HD; het sportkanaal Eurosport 2 HD is namelijk ook toegevoegd.

Eerder deze maand kondigde UPC al aan dat de premium HD-kanalen Sport 1 Voetbal HD en Eredivisie Live 2 HD aan het HD-pakket worden toegevoegd. Echter zal naast het HD-pakket ook een premiumpakket van de betreffende betaalzender bij UPC moeten worden afgenomen om deze HD-kanalen te kunnen bekijken.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 30 augustus 2012.