Telfort verhoogt snelheid en prijs DSL-abonnementen

Telfort heeft zonder aankondiging de internetsnelheid en prijs van haar DSL-abonnementen verhoogd. De prijs- en snelheidsverhoging geldt overigens alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten behouden voorlopig de huidige snelheid en prijs.

Telfort wijzigt snelheid en prijs van internet via DSL
Telfort wijzigt snelheid en prijs van internet via DSL

Provider Telfort heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in de snelheid en prijs van internet via DSL. De abonnementen met een internetsnelheid van 8 Mb worden opgehoogd naar een snelheid van 12 Mb (Instap). De pakketten met 30 Mb gaan naar 40Mb (Internet Standaard) en 50 Mb naar 80 Mb (Internet Extra). De uploadsnelheid blijft echter gelijk. Telfort kan de hogere internetsnelheden doorvoeren door de vele verbeteringen die moederbedrijf KPN momenteel doorvoert in haar VDSL netwerk. De prijs- en snelheidsverhoging geldt alleen voor nieuwe klanten. Gevolg van de snelheidsverhoging is dat de gewijzigde pakketten duurder worden per maand.

De prijs van Internet Instap is verhoogd van 20,50 naar 22,50 euro per maand. Internet Standaard is verhoogd van 23,00 naar 24,00 euro per maand en Internet Extra van 27,00 naar 28,00 euro. Daarnaast zijn ook de pakketten voor internet en bellen, internet en televisie en alles-in-1 met 2 of 1 euro duurder geworden, dit is afhankelijk van de combinatie met Internet Instap, Standaard of Extra. Telfort liet tevens weten de premiumzender HBO de eerste 2 maanden gratis aan te bieden.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 07 oktober 2015.