Telfort vereenvoudigt Telfort Thuis aanbod

Telfort heeft zijn keuze voor het zogenaamde ‘thuis aanbod’ vereenvoudigt. In plaats van 14 verschillende opties, brengen zij de keuze terug naar slechts 2 pakketten: internet en alles-in-1.

Telfort streeft de ambitie na voor het meest eenvoudige en overzichtelijke aanbod tegen de beste prijs en kwaliteit
Telfort streeft de ambitie na voor het meest eenvoudige en overzichtelijke aanbod tegen de beste prijs en kwaliteit

Nieuwe klanten van Telfort Thuis kunnen vanaf nu kiezen uit 2 pakketten. Een internetpakket voor € 30 per maand of een alles-in-1 pakket voor € 42,50. De provider voegt aan beide pakketten een gratis, optioneel, vast telefoonnummer toe. Ook wordt er, zodra deze beschikbaar is, glasvezelinternet geleverd zonder extra kosten. Bestaande klanten blijven hun oude pakketten houden.

Ondanks dat Telfort zijn pakketten heeft vereenvoudigd zijn deze toch weer in te delen in diverse varianten voor DSL en glasvezel. De pakketten zijn allemaal gebaseerd op snelheid. De provider heeft aangegeven dat het de ambitie nastreeft het meest eenvoudige en overzichtelijke aanbod voor klanten tegen de beste prijs en kwaliteit te bieden. Veertien verschillende mogelijkheden om uit te kiezen past dan ook niet bij die ambitie volgens Telfort-directeur Onno van der Poel.

Bron: Telecompaper.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 26 oktober 2016.