Tele2 verlengd actie gratis laptop

Dat de actie verlengd zou worden was eigenlijk al lang bekend, de actie met de gratis laptop was immer mateloos populair en legde Tele2 met 15.000 nieuwe klanten ook geen windeieren. Het was meer de vraag tot wanneer Tele2 de actie zou verlengen, dat is dus tot 31 december 2008.

Tot die tijd krijgen klanten die zich abonneren op een telefoonabonnement of internetabonnement een gratis Acer-mini-laptop (Acer Aspire One).

Tele2 was het eerste telecombedrijf dat begon met de laptop-actie, daarna hebben aanbieders als KPN en XS4AL heb concept gekopieerd. Toch lijkt de actie van Tele2 het beste, uit onafhankelijk onderzoek van computermagazine Computer! is immers gebleken dat de Acer Aspire One, de laptop die Tele2 gratis weggeeft als beste uit de tests komt. Daarnaast was de jury van het voorgenoemde magazine het er over eens dat de mini-laptop van Acer veruit het mooiste design heeft in zijn marktsegment.

Dankzij de laptop-actie was Tele2 in de tweede helft van vorig jaar de snelst groeiende marktpartij op de breedbandmarkt.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 03 november 2008.