Tele2 verlaagd tarieven voor internet, bellen en digitale tv

De tarieven voor internet, bellen en digitale tv heeft Tele2 verlaagd. Dat betekend dat het volledige aanbod over de vaste lijn in prijs is gedaald. In een aantal gevallen worden geen eenmalige aansluitkosten meer gerekend.

Tele2: verlaagd tarieven van abonnementen
Tele2: verlaagd tarieven van abonnementen

Klanten bij Tele2 kunnen voortaan tegen goedkopere tarieven internetten, bellen en tv kijken. De provider heeft het volledige aanbod over de vaste lijn namelijk in prijs verlaagd. Het abonnement ‘Internet 20 MB’ en ‘Internet&Bellen 20 MB’ kosten nu beiden 23 euro per maand. Voorheen betaalde men respectievelijk 27 en 33 euro per maand voor de abonnementen. Daarnaast is bellen per direct volledig inbegrepen voor klanten die internet afnemen.

Ook de internetabonnementen zijn in prijs verlaagd. Voorheen betaalde abonnees voor ‘Internet 50 MB’ en ‘Internet&bellen 50 MB’ respectievelijk 29,50 en 36 euro per maand. Beide abonnementen kosten nu 25 euro per maand, maar wel met een internetsnelheid tot maximaal 40 Mbps. Volgens een woordvoerder van Tele2 zijn de snelheden nog hetzelfde en niet verlaagd: "In de praktijk blijken de echte snelheden voor bepaalde klanten dichter bij 40 Mb/s dan bij 50 Mb/s liggen."

Tele2 heeft tevens de eenmalige aansluitkosten gewijzigd. Voor ‘Internet’ en voor ‘Internet&Bellen’ worden geen eenmalige kosten meer in rekening gebracht. Tv-kijkers betalen nog wel eenmalige aansluitkosten van 20 euro.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 06 februari 2014.