Tele2 trekt stekker uit Alice

Provider Tele2 heeft aan Tweakers laten weten dat de merknaam Alice ophoudt te bestaan. Voor klanten van Alice veranderd er in eerste instantie niets, zo lang het contract nog loopt blijven de huidige voorwaarden gelden.

Tele2 zal merknaam Alice laten vallen
Tele2 zal merknaam Alice laten vallen

Eerder in 2010 nam Tele2 BBned over van Telecom Italia en sloot daarbij een licentieovereenkomst af voor de merknaam Alice. Doordat de licentieovereenkomst binnenkort afloopt gaat de bedrijfsnaam weer terug naar Italiaanse telecomaanbieder. Weliswaar zal de merknaam Alice verdwijnen, voor de huidige internetklanten van Alice zal er niks veranderen.

Alice gaat alle abonnees hierover informeren per post en daarbij benadrukken dat er niets zal veranderen, behalve de naam. Verder blijven ook de abonnementen, tarieven, Alice e-mailadressen en de klantenservice voorlopig bestaan. Als klanten besluiten hun contract te willen verlengen of wijzigen, dan zal het contract niet meer vallen onder de Alice-voorwaarden. Tele2 wil vooralsnog niet kwijt hoeveel klanten er op dit moment een Alice-abonnement hebben.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 01 augustus 2012.