Tele2 en Telfort favoriet bij ShopADSL

Door alle ADSL bestellingen bij ShopADSL kan deze shop een goed beeld geven wat de meest populaire ADSL aanbieders zijn van dit moment, te weten Tele2 en Telfort.

Van alle aansluitingen voor ADSL- en kabelinternetaansluitingen welke door ShopADSL zijn afgesloten zijn vandaag voor de maand november de statistieken weer vrijgegeven. Grote winnaars lijken wederom de goedkopere aanbieders van ADSL zoals Tele2 en Telfort.

Voor internet bestond de top 3 uit Telfort, Tele2 en XS4ALL, bij internet en telefonie was Tele2 het populairst gevolgd door Online en Alice. Internet en televisie voerde KPN de boventoon met een nummer 2 en 3 positie, hierbij bieden ze Digitenne aan en Interactieve TV. Voor internet en telefonie kwam kabelaar Ziggo om de bocht met het Ziggo Alles-in-1 Plus pakket; Tele2 en Telfort waren hier weer 2e en 3e.

Consumenten kunnen ADSL, kabelinternet en combinatiepakketen zoals internet en telefonie direct bij ShopADSL bestellen, ze zijn dealer van Telfort, Alice, Online, UPC, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Vodafone, Digitenne, KPN, Concepts ICT.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 02 december 2009.