T-Mobile wijzigt naam van internetprovider Online

Internetprovider Online gaat vanaf 20 september verder onder de naam T-Mobile Online. De internetprovider was al langer eigenaar van T-Mobile. De prijzen en contractvoorwaarden blijven ongewijzigd.

Internetprovider Online gaat verder onder andere naam
Internetprovider Online gaat verder onder andere naam

De naamsverandering van Online zat er al enige tijd aan te komen. Eigenaar T-Mobile heeft eerder al mogelijkheden bekeken om internet, bellen en tv van Online onder de eigen merknaam te scharen. Deze verandering wordt nu verder doorgevoerd en vanaf 20 september zal Online verder gaan onder de naam T-Mobile Online. Voor de huidige klanten van internetprovider Online veranderd er niks qua pakketten en prijzen.

Waarom de T-Mobile deze naamsverandering in werking zet is nog onduidelijk. De rede voor de naamswijziging lijkt te zijn dat T-Mobile de verkoop van vaste en mobiele bundels wil bevorderen. Het zou op deze manier makkelijker zijn een combinatiepakket van vaste internetdiensten en mobiele diensten aan te bieden. Volgens een woordvoerder van het bedrijf zal de telecomprovider deze week hier meer over naar buiten brengen. Volgende week zal niet alleen de naam van de internetprovider veranderen, maar de website zal ook worden aangepast aan de huisstijl van T-Mobile. Provider Online kent in Nederland circa 299.000 klanten, waarvan het merendeel internet en televisie afneemt.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 14 september 2011.