T-Mobile blijft onbeperkt mobiel internet aanbieden

T-Mobile volgt de net ingezette trend van het invoeren van zogenaamde databundels voor mobiel internet niet. In tegenstelling tot KPN en Vodafone heeft T-Mobile bekend gemaakt niet mee te zullen gaan en gewoon onbeperkt mobiel internet blijft aanbieden.

T-Mobile blijft onbeperkt mobiel internet aanbieden.
T-Mobile blijft onbeperkt mobiel internet aanbieden.

Vorige week schreef de redactie van Internet & ADSL dat het onbeperkt internetten op mobieltjes voorbij leek te zijn. KPN en Vodafone gaven beiden aan eind dit jaar van start te gaan met databundels voor mobiel internet. T-Mobile heeft nu bekend gemaakt dat zij onbeperkt mobiel internet blijven leveren.

Een woordvoerder van T-Mobile zegt: "Wij hebben op dit moment géén concrete plannen voor databundels. Ons mobiel internet is onbeperkt en we hebben ook geen fair use policy" hij voegt daar ook nog aan toe: "Dat hebben we altijd al gehad en daar waren we ook de eerste mee."

De laatste tijd was T-Mobile voornamelijk negatief in het nieuws omdat het netwerk onstabiel zou zijn en snelheden tegen zouden vallen. Inmiddels heeft T-Mobile flink in het netwerk geïnvesteerd om die problemen op te lossen.

Voorlopig kunnen klanten van T-Mobile onbeperkt mobiel blijven internetten.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 17 augustus 2010.