Solcon past tarieven en snelheden internet aan

Solcon heeft wijzigingen doorgevoerd in zijn aanbod. Naast een wijziging van diverse snelheden, heeft het ook de tarieven aangepast en de inhoud van diverse pakketten aangepast.

Solcon past tarieven en snelheden internet aan
Solcon past tarieven en snelheden internet aan

Eerder maakte providers als Xs4all, Online.nl en KPN al bekend wijzigingen te doen of te hebben gedaan aan de tarieven en snelheden voor hun pakketten met internet erin. Nu heeft ook internetprovider Solcon bekend gemaakt dat het diverse wijzigingen heeft doorgevoerd.

De internetserviceprovider heeft onder andere telefonie toegevoegd aan het internet only aanbod, waardoor een pakket met alleen internet niet langer meer bestaat. Verder heeft Solcon ook besloten om met het Top-aanbod te gaan stoppen. Zowel de tarieven als de snelheden van de dual play en van de triple play diensten die de provider aanbied zijn gewijzigd.

Internet vergelijken?
Is uw internetabonnement ook duurder geworden en twijfelt u om over te stappen? Vergelijk dan de diverse aanbieders in uw regio, lees de ervaringen van anderen en bekijk de daadwerkelijke snelheden via een speedtest.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 03 mei 2017.