Provider Online komt met digitale televisie

Sinds 1 november is het mogelijk om digitale televisie te ontvangen van internetprovider Online. Online biedt een pakket met 19 radiozenders en 160 televisiekanalen.

Internetprovider Online biedt nu ook digitale televisie.
Internetprovider Online biedt nu ook digitale televisie.

Provider Online wil de consument van alle gemakken voorzien. Het gemak van een ruim zenderaanbod, opnemen tot 160 uur, en de mogelijkheid om de tv, zelfs bij liveprogramma's, op pauze te zetten.

De televisie is nog steeds de belangrijkste nieuwsbron in Nederland. Bijna alle huishoudens in Nederland hebben een televisie in de woonkamer staan, maar ook in 60% van de slaapkamers is een tv te vinden.

Bijna 80% van de Nederlanders kijk inmiddels digitale televisie. De extra mogelijkheden die digitale televisie biedt worden echter niet door iedereen begrepen. Online gaat er alles aan doen om dit wel te communiceren naar zijn klanten. Maarten Stramrood, commercieel directeur van Online: “De wintertijd is ingegaan en dat betekent veel huiselijke TV-avondjes, terwijl het buiten donker en guur is. We zijn zeer verheugd dat we onze klanten nu ook de onbegrensde mogelijkheden van Digitale TV kunnen aanbieden. Los van het pauzeren, het gebruiken van de TV-gids en het grote zenderaanbod, kun je ook radio luisteren op 19 kanalen en TV-programma’s en films opnemen tot wel 160 uur. Dat zijn gemiddeld ongeveer 100 films die je kunt opnemen."

Het abonnement van provider Online, met daarin telefonie, televisie en internet kost 28,50 euro per maand.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 04 november 2010.