Problemen met UPC Horizon blijven

Kabelaar UPC meldt vandaag op zijn website dat er opnieuw een storing is ontstaan in de Horizon mediabox na een update. Sinds de lancering in 2012 zijn er al veel klachten geweest over de werking van de settopbox die tv internet en telefonie bundelt.

Update Horizon mediabox zorgt voor problemen bij UPC-klanten
Update Horizon mediabox zorgt voor problemen bij UPC-klanten

Door een update van de software zijn er opnieuw storingen met de Horizon box van UPC. Op de website van de kabelaar worden klanten geïnformeerd over een tijdelijk onterechte melding dat men niet het juist abonnement heeft. Hierdoor kunnen klanten bepaalde zenders niet bekijken. De storing op de Horizon box is opnieuw vervelend nieuws voor UPC-klanten. Sinds de lancering in 2012 zijn er veel klachten geweest over de werking van de settopbox.

Volgens UPC is een reset naar de fabrieksinstellingen voldoende om het probleem op te lossen. Daarna kan een herstart van de Horizon nodig zijn als het beeld blijft hangen. In juli komt UPC mogelijk met een grote software-update en een nieuwe afstandsbediening. De Horizon TV zou hierdoor sneller, gebruiksvriendelijker, stabieler en overzichtelijker worden.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 03 juni 2013.