Eerste prepaid tablet: ZTE V9 Light

Telecomretailer The Phone House komt met de eerste prepaid tablet, de ZTE V9 Light. De retailer is de eerste in Nederland met een prepaid tablet.

Prepaid tablet gelanceerd door The Phone House
Prepaid tablet gelanceerd door The Phone House

The Phone House biedt sinds 5 september de prepaid ZTE tablet aan. Ook wel de ZTE V9 Light, komt inclusief een prepaid simkaart van Vodafone. De kosten voor het prepaid tablet komen neer op een bedrag van €199,99. In de losse verkoop kost de tablet bijna €100,- meer.

“We bieden consumenten het breedste scala aan producten van de Nederlandse telecommarkt. Met het toevoegen van de ZTE prepaid tablet wordt ons assortiment dieper en daarmee ons advies nog onafhankelijker. De aanschaf van een tablet was voor een bepaalde groep consumenten niet aantrekkelijk maar door de toevoeging van een prepaid optie voor een scherpe prijs kunnen we ook deze groep faciliteren.”, aldus Nick Willcox, Managing Director van The Phone House.

De tablet, ZTE V9 Light, is een lichte, dunne tablet met een schermgrootte van 18 cm. Daarnaast is de tablet voorzien van het Android besturingssysteem. De tablet is tevens voorzien van een accuduur van 10 uur en een capacitief touchsreen. Met de ZTE V9 Light kunnen ook sms’jes worden verstuurd, fm-radio luisteren en heeft een camera op de achterzijde. De tablet is uitgerust met een Vodafone Mobiel Breedband Internet Prepaid Sim. Er wordt bij het data verbruik bij 80 en 100% van de bundel een notificatie verstuurd, zoals we dat bijvoorbeeld ook kennen bij KPN. De prepaid simkaart van Vodafone is uitgerust met 100 MB gratis data daarna kan deze eenvoudig worden opgeladen.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 07 september 2011.