PCM: Tele2 mobiel internet beste keuze

Tele2 Mobiel Internet Start is door de redactie van Personal Computer Magazine verkozen tot beste keuze als het gaat om mobiel internet voor op de laptop.

Mobiel internet bij Tele2, een prima keuze aldus PCM.
Mobiel internet bij Tele2, een prima keuze aldus PCM.

Naast de concurrentie in de markt van ADSL- en kabelinternet is ook de markt voor mobiel internet zeer competitief te noemen. In het laatste nummer van het Personal Computer Magazine gaat de redactie opzoek naar het beste abonnement voor mobiel internet. Tele2 komt als beste uit de test omdat het de beste kwaliteit voor de beste prijs weet te leveren.

Het Tele2 Mobiel Internet Start abonnement kost de eerste drie maanden net geen 10 euro per maand, daarna gaat de abonnee 17,95 euro per maand betalen. Veel andere aanbieders van mobiel internet brengen extra kosten in rekening als er buiten de bundel mobiel internet gebruikt wordt. Tele2 kiest ervoor om de snelheid, ideaal voor de consument die geen flinke rekening achteraf krijgt maar toch mobiel internet kan blijven gebruiken.

Tele2 moet de 1e plaats echter wel delen, met wie is nog onbekend omdat het nummer van PCM niet on-line is in te zien en het persbericht van Tele2 zelf zwijgt over met wie ze de troon moeten delen.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 18 april 2011.