Online.nl verhoogt prijzen internetabonnement

Provider Online.nl voert een forse prijsverhoging door voor alle internetabonnementen. Het goedkoopste abonnement zal met zo’n 25 procent stijgen. De prijzen voor de combinatiepakketten blijven hetzelfde.

Prijzen internetabonnementen Online.nl stijgen fors
Prijzen internetabonnementen Online.nl stijgen fors

Het goedkoopste internetpakket van Online.nl zal stijgen van 22 euro naar 27,50. Dat is een stijging van maar liefst 25 procent. Volgends de provider is het nodig om een prijsstijging door te voeren om klanten ook in de toekomst te kunnen blijven voorzien van stabiel internet. “Het afgelopen jaar heeft Online.nl flink geïnvesteerd in de verhuizing van haar diensten naar het toekomstvaste netwerk van KPN. Daarnaast hebben we onze klantenservice verbeterd.” zo verdedigt de wederverkoper van DSL- en glasvezeldiensten haar prijsstijging.

Online.nl heeft enkel de prijzen van de abonnementen met alleen toeging tot internet verhoogd. Deze abonnementen zijn enkel te verkrijgen met DSL. Indien consumenten gebruik willen maken van glasvezel, verplicht de provider ze tot het afnemen van tv en dat blijft voorlopig zo. De prijzen voor deze combinatiepakketten zijn niet omhoog gegaan. Ook de prijzen voor telefonie en andere extra’s blijven gelijk. Wel gaat het bedrag voor FOX sports omlaag van 18 euro naar 12,50 euro.

De nieuwe prijzen van Online.nl gelden voor zowel nieuwe als bestaande abonnees en zullen ingaan vanaf 1 juni 2017.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 06 april 2017.