Nederlandse Energie Maatschappij betreedt telecommarkt

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) biedt naast gas en elektriciteit vanaf vandaag alles-in-1 pakketten aan met internet, televisie en bellen. Daarmee betreden zij officieel de telecommarkt.

NLEx wil Nederlandse alles-in-1 markt openbreken
NLEx wil Nederlandse alles-in-1 markt openbreken

De alles-in-1 pakketten van NLEx worden aangeboden voor een bedrag van € 29,95 per maandag. ‘Een prijs die de markt kan opschudden.’ zo is te lezen in het artikel van Emerce. De energieleverancier gaat de diensten aanbieden via het netwerk van KPN. Voor dit bedrag van € 29,95 ontvangen klanten een downloadsnelheid van 50 Mb/s.

Allerlei extra’s

Naast deze pakketten gaat NLEx ook glasvezel aanbieden en wil de Wi-Fi dekking in het hele huis verbeteren door een gratis versterker mee te leveren. Ook gaat NLEx allerlei extra tv-pakketten aanbieden tegen meerprijs, waaronder FOX Sports. Voor € 10 per maand kunnen gebruikers onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers.

Korting voor nieuwe klanten
Nieuwe energieklanten van NLEx die er ook voor kiezen om telecom af te nemen, ontvangen een korting van € 25. Klanten die overstappen van Nuon, Essent en Eneco kunnen zelfs rekenen op een korting van maar liefst € 50. Eerder dit jaar al heeft NLEx de ambitie bekend gemaakt om de komende vijf jaar ongeveer een half miljoen alles-in-1 telecomklanten te strikken.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 17 oktober 2016.