Live EK kijken bij UPC

Gedurende het EK voetbal in Oekraïne en Polen kunnen klanten van UPC via een speciaal EK-kanaal naar EK-gerelateerde programma’s kijken. Daarnaast zullen Eurosport en Eurosport 2 voor alle digitale televisieklanten beschikbaar zijn.

UPC lanceert speciaal EK-kanaal voor haar digitale tv-klanten
UPC lanceert speciaal EK-kanaal voor haar digitale tv-klanten

Provider UPC heeft een speciaal EK-kanaal voor haar klanten in het leven geroepen. Via het Evenementenkanaal 14 kunnen EK-gerelateerde programma’s worden bekeken van Eurosport en Eurosport 2. Normaal gesproken is Eurosport 2 alleen beschikbaar voor klanten met een Digitaal TV Royaal pakket van UPC, maar tijdens het EK zal het kanaal voor alle digitale televisieklanten te zien zijn.

Ook zijn er op kanaal 14 EK-televisietips te zien, enkel alleen wanneer er geen EK-gerelateerde uitzending is op een van Eurosportzenders. Daarnaast kunnen klanten de EK-radiozender op kanaal 14 beluisteren om volledig op de hoogte te zijn van het EK in Oekraïne en Polen.

Klanten met een Royaal-pakket kunnen kijken naar de Nederlandse versie van Eurosport 2 in plaats van de internationale versie. De programma’s zijn gericht op Nederlandse kijkers met Nederlands commentaar. Voor de voetballiefhebbers met Digitale TV Royaal van UPC is het mogelijk vanaf augustus naar Bundesligawedstrijden op Eurosport 2 te kijken. Later dit jaar komt UPC met Eurosport 2 in HD-kwaliteit en Eurosport On Demand.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 08 juni 2012.