KPN, XS4ALL en Telfort gaan HBO-kanalen aanbieden

Klanten van KPN, XS4ALL en Telfort kunnen binnenkort abonneren op de premium kanalen van Home Box Office (HBO). Gebruikers van Interactieve TV kunnen de reclamevrije HD-kanalen ontvangen, maar ook een streamingdienst en Video-On-Demand (VOD).

Amerikaanse betaalzender HBO binnenkort te zien bij XS4ALL, KPN en Telfort
Amerikaanse betaalzender HBO binnenkort te zien bij XS4ALL, KPN en Telfort

De tv-aanbieders KPN en XS4ALL zullen de HBO-kanalen als eerste gaan aanbieden vanaf 25 juni. Later volgt ook Telfort vanaf 9 juli. De HD-kanalen, HBO, HBO2, HBO3 zijn 24-uurs en reclamevrij. Daarnaast zijn de kanalen ook beschikbaar in SD-kwaliteit en zijn er mogelijkheden voor streamingdienst HBO GO en HBO On Demand. Klanten die het HBO Pakket kiezen kunnen deze opties zonder extra kosten gebruiken.

Vooral veel nieuwe programma’s zijn beschikbaar via HBO GO, maar bijvoorbeeld ook klassiekers zoals Six Feet Under en The Sopranos. De streamingdienst maakt het mogelijk tv te kijken via de computer, laptop, iPad, iPhone, iPod touch en nieuwere Andriod-apparaten. Met HBO On Demand kunnen abonnees programma’s thuis terugkijken wanneer en zo vaak men wil. De Amerikaanse betaalzender kost voor klanten 15 euro per maand.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 15 juni 2012.