KPN wijzigt aanbod Interactieve TV

Het Interactieve TV aanbod van KPN wordt voortdurend verbeterd. Eerder werden al de Alles-in-één pakketten gewijzigd en internetsnelheid van het Standaard pakket verhoogd. Per 2 juli 2012 zal de provider een aantal nieuwe zenders toevoegen aan het basispakket van Interactieve TV.

Wijziging in Interactieve TV aanbod KPN
Wijziging in Interactieve TV aanbod KPN

Er zullen vanaf 2 juli 2012 nieuwe zenders worden toegevoegd aan het basispakket van Interactieve TV van KPN. Daarnaast zullen er vanaf juni dit jaar ook prijswijzigingen voor de abonnementen worden doorgevoerd. Klanten worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld per brief in de periode van 7 mei tot 4 juni a.s. De prijs van alle pakketten met interactieve TV zou worden verhoogd met 1 euro per maand.

Het Alles-in-één Standaard pakket (Internet tot 40 Mbit/s, Bellen, Interactieve TV met 55 populaire tv-zenders) gaat bijvoorbeeld 56 euro per maand kosten in plaats van 55 euro per maand. In mei en juni 2011 werd de prijs van Interactieve TV voor het laatst gewijzigd. Vanaf juli 2012 zullen zenders als 24Kitchen, MediaSet, Investigation Discovery en Discovery HD toegevoegd worden aan het basispakket van Interactieve TV. Internet & ADSL zal de nieuwe prijzen te zijner tijd wijzigen.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 14 mei 2012.