KPN, Telfort en XS4ALL verwelkomen Film1

Vanaf vandaag is betaalzender Film1 ook beschikbaar bij KPN, Telfort en XS4ALL. Lange tijd werd er onderhandeld over een distributieovereenkomst, maar nu is Film1 toch in het zenderaanbod opgenomen. Klanten met Interactieve TV kunnen hun standaardpakket uitbreiden met vijf filmkanalen voor 15 euro per maand.

Film1 nu ook opgenomen in zenderaanbod van KPN en dochtermaatschappijen Telfort en XS4ALL
Film1 nu ook opgenomen in zenderaanbod van KPN en dochtermaatschappijen Telfort en XS4ALL

In een persbericht heeft Film1 bekendgemaakt dat de betaalzender nu ook beschikbaar is via Interactieve TV van KPN en haar dochterbedrijven XS4ALL en Telfort. Klanten met interactieve tv kunnen hun standaardpakket uitbreiden met vijf Film1-kanalen voor 15 euro per maand. Het kanalenaanbod bestaat uit; Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Comedy & Kids, Film1 Spotlight en Film1 Sundance. Daarnaast kunnen abonnees gratis gebruik maken van de Film1 On Demand service.

De betaalzender wordt de komende twee maanden gratis aangeboden bij KPN, Telfort en XS4ALL. Met de On Demand service is het voor abonnees tevens mogelijk op elk gewenst moment de beste films en series te kijken. KPN was de enige grote tv-aanbieder die Film1 nog niet in het zenderaanbod had opgenomen.

Gister had KPN nog te kampen met een landelijke storing van digitale televisie. Veel KPN-klanten kregen sinds gisterochtend een foutmelding in beeld. De storing was vermoedelijk ontstaan na een software-update bij tv-decoders. Zowel ADSL-klanten als mensen met een glasvezel-abonnement hadden er last van. Vanochtend meldde de provider dat de storing verholpen was.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 01 oktober 2013.