KPN opent glasvezel infocenter in Leusden

KPN heeft vorige week in Leusden een glasvezel infocenter geopend. Bezoekers kunnen hier informatie krijgen over een glasvezelnetwerk dat bij voldoende belangstelling aangelegd zal worden.

KPN opent glasvezel infocenter in Leusden,
KPN opent glasvezel infocenter in Leusden,

Op woensdag 2 juni heeft KPN de deuren van het glasvezel infocenter in Leusden geopend.  Bezoekers kunnen hier informatie krijgen over het glasvezelnetwerk dat bij voldoende belangstelling wordt aangelegd. KPN gaat op dit glasvezelnetwerk, dat door Glashart wordt aangelegd, diensten aanbieden. Ook andere leveranciers krijgen daartoe de gelegenheid.

In het glasvezel infocenter geeft KPN uitgebreide informatie over glasvezeldiensten en toont het de mogelijkheden die glasvezel als techniek biedt. Haarscherp interactief tv-kijken of symmetrische internetsnelheden, in het infocenter kunnen bezoekers het zelf ervaren zoals het straks thuis ook werkt.

Het is voor de inwoners van Leusden tot 15 juli mogelijk om zich vooruit in te schrijven op glasvezeldiensten van KPN. Bij voldoende belangstelling zal KPN in Leusden diverse pakketten glasvezeldiensten met digitale tv, radio, telefonie en internet van hogere kwaliteit leveren.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 08 juni 2010.