KPN breidt zenderaanbod verder uit

KPN heeft het zenderaanbod voor Interactieve TV verder uitgebreid. Daarbij zijn een aantal tv-zenders toegevoegd en zijn twee zenders uit het aanbod verdwenen.

Zenderaanbod van KPN is verder uitgebreid
Zenderaanbod van KPN is verder uitgebreid

Klanten van KPN met Interactieve TV kunnen sinds kort gebruik maken van een uitgebreider zenderaanbod. Naast een aantal zenders dat is toegevoegd, zijn er ook twee zenders verwijderd. De zenders Fashion TV en Mezzo zijn vanaf 15 januari niet meer beschikbaar. Het cultuurkanaal Mezzo wordt vervangen voor BravaNL: een zender voor opera, klassieke muziek en ballet.

Abonnees met een pluspakket kunnen nu ook naar alle tv-kanalen van Comedy Central kijken. Daarnaast heeft KPN een opvallende keuze gemaakt door het christelijke tv-kanaal Family7 toe te voegen. Op het gebied van HDTV heeft KPN ook een primeur met de Amerikaanse entertainmentzender E!. Hiermee is de tv-aanbieder de eerste in Nederland die het HD-kanaal doorgeeft.

Het Video on Demand aanbod is ook groter geworden met de toevoeging van complete seizoenen van Amerikaanse tv-series. Deze keuze vloeit voort uit een eerder overeenkomst met de Amerikaans tv-zender ABC. Klanten kunnen hierdoor nu ook naar series kijken als Grey’s Anatomy Seizoen 7, Criminal Minds seizoen 6 en Desperate Housewives seizoen 7.

Nieuwsbericht geschreven door het Internet & ADSL team op 16 januari 2012.